200
| EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Πέθανε η δημοφιλής τραγουδίστρια-σόου γούμαν Ραφαέλα Καρά

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2021, 18:22
|EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Πέθανε η δημοφιλής τραγουδίστρια-σόου γούμαν Ραφαέλα Καρά

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2021, 18:22

Εφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 78 ετών, η ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια Ραφαέλα Καρά, μια από τις πιο λαμπρές σόου γούμαν στην Ιταλία, ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ελλάδα.

«Η Ραφαέλα μας άφησε. Πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου η ανθρωπιά της, το αδιαμφισβήτητο γέλιο της και το εξαιρετικό ταλέντο της θα λάμπει για πάντα», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ansa ο πρώην σύντροφός της Σέρτζιο Γιαπίνο.

Οπως πρόσθεσε, η Καρά πέθανε έπειτα από σύντομη ασθένεια, την οποία κράτησε κρυφή σαν μια έσχατη χειρονομία αγάπης προς το κοινό της.

Η Ραφαέλα Πελόνι, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, είχε γεννηθεί στις 18 Ιουνίου 1943. Το 1960 άρχισε να δουλεύει στην ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai και κατέκτησε αμέσως το ευρύ κοινό, χάρη στην ευθυμία και την ενέργειά της.

Το 1970 παρουσίασε την μουσική εκπομπή Canzonissima, με απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης. Ήταν η πιο αγαπητή γυναικεία τηλεοπτική παρουσία, μαζί με την τραγουδίστρια Μίνα, έστω και αν με την παρουσία της σκανδάλιζε τους πουριτανούς Ιταλούς. Η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι αποτέλεσε μια μικρή παρένθεση. Όλοι την είχαν ταυτίσει με τα κανάλια και τις εκπομπές της Rai.

Συνέχισε να δουλεύει μέχρι πριν από δυο χρόνια, με εκπομπές συνεντεύξεων αλλά και συμπαρουσιάζοντας το ιταλικό μουσικό talent show.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...