230
Η αφωνία του κ. Τσίπρα συνεχίζεται, σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη | ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για Τσίπρα: Η κυβέρνηση συντάσσεται με το κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2021, 11:57
Η αφωνία του κ. Τσίπρα συνεχίζεται, σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για Τσίπρα: Η κυβέρνηση συντάσσεται με το κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2021, 11:57

Πολιτική αφωνία για το θέμα Κουφοντίνα, που όπως σημειώνει, γεννά ερωτήματα, καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την Κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη», επισημαίνει στη σχετική δήλωση η κυρία Πελώνη και υπογραμμίζει:

«Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες».

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα», καταλήγει η εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Στον Βόλο εν τω μεταξύ, άγνωστοι πέταξαν τη νύχτα μπογιές στην πρόσοψη του Δικαστικού Μεγάρου (διατηρητέο κτίριο – δωρεά του Ανδρέα Συγγρού).

Στην εξωτερική είσοδο των δικαστηρίων υπάρχουν κάμερες που αναμένεται να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστος Στρατηγόπουλος, τόνισε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα, και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τον χθεσινό βανδαλισμό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ως ενέργεια που αφενός στρέφεται κατά της λειτουργίας της Δικαιοσύνης και επιχειρεί (ατελέσφορα) την απαξίωση και τον εκφοβισμό της, αφετέρου προσβάλει και υποβαθμίζει τον δημόσιο χώρο, σε ένα κτήριο υψηλού συμβολισμού για την πόλη και τους πολίτες του Βόλου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...