220
Ο Γιουν τραγουδάει και ο Μπάιντεν ενθουσιάζεται, την Τετάρτη, στη δεξίωση του Λευκού Οίκου | EPA/JIM LO SCALZO

Οταν ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας τραγούδησε για τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2023, 13:51
Ο Γιουν τραγουδάει και ο Μπάιντεν ενθουσιάζεται, την Τετάρτη, στη δεξίωση του Λευκού Οίκου
|EPA/JIM LO SCALZO

Οταν ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας τραγούδησε για τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2023, 13:51

Μία μουσική εμφάνιση-έκπληξη είδαν όσοι παραβρέθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν προς τιμή του προέδρου της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ, την Τετάρτη.

Ο αμερικανός πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του να τραγουδήσει την αγαπημένη του αμερικανική ποπ επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες της δεκαετίας του 70, «American Pie» του Ντον ΜακΛίν.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα σας τραγούδια», είπε ο Μπάιντεν στον Γιουν, ενώ στεκόταν μπροστά στους μουσικούς που διασκέδασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζεύγους Μπάιντεν, ανάμεσά τους η Αντζελίνα Τζολί με τον γιο της, Μάντοξ, τον οποίο υιοθέτησε από τη Νότια Κορέα και προσωπικότητες της νοτιοκορεατικής κοινότητας στις ΗΠΑ.

«Ναι, είναι αλήθεια», απάντησε ο Γιουν στον Μπάιντεν, σημειώνοντας ότι από τότε που πήγαινε στο σχολείο λάτρεψε το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 1971.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της, Μάντοξ, στη δεξίωση – REUTERS/Evelyn Hockstein

«Θα θέλαμε να σας ακούσουμε να το τραγουδάτε», είπε ο Μπάιντεν υπό τις επευφημίες του ακροατηρίου.

«Πάει λίγος καιρός», είπε ο Γιουν, αλλά πήρε αμέσως το μικρόφωνο και άρχισε να το τραγουδάει υπό τη συνοδεία της ορχήστρας, ενώ το κοινό και ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος τον ζητωκραύγαζαν.

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν έκανε μία ακουστική κιθάρα δώρο στον νοτιοκορεάτη ομόλογό του, με την υπογραφή του Ντον ΜακΛίν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...