199
Aπό τις μακέτες στην έναρξη της υλοποίησης του εμβληματικού project στο Ελληνικό | Lamda Development

Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Το Ελληνικό έχει ήδη ξεκινήσει – τον Ιούλιο η έκδοση του ομολόγου

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 15:37
Aπό τις μακέτες στην έναρξη της υλοποίησης του εμβληματικού project στο Ελληνικό
|Lamda Development

Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Το Ελληνικό έχει ήδη ξεκινήσει – τον Ιούλιο η έκδοση του ομολόγου

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 15:37

«Από τα λόγια περνάμε πια στα έργα», η επένδυση στο Ελληνικό επί της ουσίας έχει ξεκινήσει, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας, κάνοντας λόγο για ορόσημο στην πορεία του ομίλου.

«Εχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου αναμένεται να πληρωθούν όλοι οι όροι για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων επί της έκτασης του πρώην αεροδρομίου. Οι πρόδρομες εργασίες ξεκινούν πιο άμεσα ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος. Είναι η πρώτη φορά στην ετήσια γενική συνέλευση, από το 2015, όπου δεν αναφερόμαστε σε προσδοκίες αλλά σε βεβαιότητα», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Lamda,  Τάσος Γιαννίτσης.

«Δεν περιμέναμε η εκκίνηση του έργου να γίνει σε αυτή τη συγκυρία (σ.σ. εν μέσω κορονοϊού) και γι’ αυτό», εκτίμησε, «η επένδυση του Ελληνικού αποκτά μία ουσιαστική και συμβολική σημασία για τη χώρα και την αναπτυξιακή διαδικασία συνολικότερα».

«Το Ελληνικό δεν είναι μόνο μπουλντόζες ή καζίνο, αλλά ένα εμβληματικό σημείο στην πορεία μιας χώρας που αντιμετώπισε τη 10ετή κρίση και είναι εκ νέου αντιμέτωπη με μία παγκόσμια κρίση», υπογράμμισε ο κ. Γιαννίτσης.

Οσο για το νέο εταιρικό ομόλογο, ύψους έως 320 εκατ. ευρώ (με ελάχιστο ποσό 270 εκατ. ευρώ), αναμένεται να εκδοθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...