245
Ο Ζόραν Ζάεφ υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια | REUTERS/Ognen Teofilovski

Ο Ζάεφ υποδέχτηκε με μια σέλφι τον Τσίπρα!

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 11:42
Ο Ζόραν Ζάεφ υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια
| REUTERS/Ognen Teofilovski

Ο Ζάεφ υποδέχτηκε με μια σέλφι τον Τσίπρα!

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 11:42

Πώς να επισφραγίσει κανένας την αρχή μιας νέας σχέσης ανάμεσα στην  Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία, όπως διατείνονται και οι δύο πλευρές, αν όχι με μία σέλφι.

Αυτό έπραξε την Τρίτη ο Ζόραν Ζάεφ που υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια κατά την πρώτη επίσκεψη έλληνα πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα.

Εβγαλε αιφνιδιαστικά το κινητό του και τράβηξε μια φωτογραφία με τον χαμογελαστό Τσίπρα, λίγο πριν από την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ενώ οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Και μάλιστα έβγαλε και δεύτερη φωτογραφία με φόντο και την άλλη αντιπροσωπεία που ήταν παραταγμένη για την υποδοχή!

Το στιγμιότυπο είναι στο βίντεο μετά το 10:20:

Μετά τη συνάντηση θα υπάρξουν διευρυμένες συνομιλίες και υπογραφή συμφωνιών και πρωτοκόλλων συνεργασίας, ενώ θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

Είμαστε όμως και εν αναμονή της φωτογραφίας, εκτός και αν μείνει στο κινητό του κ. Ζάεφ. Για την ώρα έχουμε αυτή την εικόνα από τα φωτογραφικά πρακτορεία.

(REUTERS/Ognen Teofilovski)

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν στην αποστολή ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...