195
Ο Ράσελ Κρόου στην αρένα ως «Μονομάχος» - Το σίκουελ θα επικεντρώνεται σε άλλο χαρακτήρα | Dreamworks LLC & Universal Pictures

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ προχωρά στον «Μονομάχο 2»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 10:58
Ο Ράσελ Κρόου στην αρένα ως «Μονομάχος» - Το σίκουελ θα επικεντρώνεται σε άλλο χαρακτήρα
| Dreamworks LLC & Universal Pictures

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ προχωρά στον «Μονομάχο 2»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 10:58

Επειτα από συζητήσεις αρκετών χρόνων, ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου», μιας από τις επιτυχημένες και χορταστικές ταινίες εποχής που έχουμε δει.

Το Variety γράφει ότι ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης.

Στην πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2000, πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του. Η οικογένεια του Μάξιμους δολοφονήθηκε άγρια και τελικά αναγκάστηκε να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την εκδίκηση κατά του αυτοκράτορα.

Ο Μάξιμους στο τέλος της ταινίας πεθαίνει για αυτό και το σίκουελ επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Λούσιους, ο οποίος είναι γιος της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωσε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιός του αυτοκράτορα Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Ο «Μονομάχος» είχε κερδίσει το Οσκαρ καλύτερης ταινίας, ενώ και ο Κρόου είχε πάρει το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου. Η ταινία ήταν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, καθώς τα έσοδα έφτασαν τα 460 εκατ. δολάρια.

Ο Σκοτ θα σκηνοθετήσει σε σενάριο του Πίτερ Κρεγκ (The Town, Hunger Games, Blood father και του επερχόμενου Top Gun Maverick). Η DreamWorks που είχε την παραγωγή στην πρώτη ταινία δεν θα ασχοληθεί με το νέο πρότζεκτ. Η Paramount και η Universal θα είναι τα δυο στούντιο που θα χρηματοδοτήσουν την ταινία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...