311
Ο Μπόλντουιν αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν. Ενα τμήμα που το ξέρει καλά... | REUTERS/Andrew Kelly

Συνέλαβαν τον Αλεκ Μπόλντουιν – έπαιξε ξύλο για μια θέση στάθμευσης

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 10:16
Ο Μπόλντουιν αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν. Ενα τμήμα που το ξέρει καλά...
|REUTERS/Andrew Kelly

Συνέλαβαν τον Αλεκ Μπόλντουιν – έπαιξε ξύλο για μια θέση στάθμευσης

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 10:16

Τις κατηγορίες της επίθεσης αντιμετωπίζει ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ύστερα από καβγά για μια θέση… πάρκινγκ!

Ο 60χρονος ηθοποιός θα πέρασει από δίκη στις 26 Νοεμβρίου.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Μπόλντουιν, ένας άνθρωπος και ένας ηθοποιός με ιδιαίτερο ταπεραμέντο, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο. Πριν τέσσερα χρόνια είχε κατηγορηθεί για εξύβριση αστυνομικών ύστερα από ένα επεισόδιο -πάλι στο Μανχάταν- με ένα ποδήλατο, το 2013 είχε προκαλέσει σάλο όταν χρησιμοποίησε ομοφοβικές βρισιές για να επιτεθεί σε έναν φωτογράφο, το 1995 είχε δικαστήριο επειδή είχε γρονθοκοπήσει έναν άλλο φωτογράφο. Το 2011 η κόρη του Αϊρλαντ είχε πει δημοσίως ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει κλινικής φύσεως προβλήματα διαχείρισης θυμού — είναι η ίδια κόρη που ο Μπόλντουιν την είχε αποκαλέσει όταν ήταν 11 χρονών «κακομαθημένο γουρούνι» σε ένα μήνυμα που έγινε viral και εξέθεσε τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Ο Μπόλντουιν, αστέρας ταινιών δράσης στη δεκαετία του 1980 -όταν ήταν και παντρεμένος με την Κιμ Μπάσιντζερ-, κάνει μια δεύτερη (και πιο επιτυχημένη) καριέρα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστώντας στη σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» του NBC, όπου δίνει ρεσιτάλ ως Ντόναλντ Τραμπ.

Τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ του ευχήθηκε «καλή τύχη» με τα νέα μπλεξίματά του με τη Δικαιοσύνη.

Ο Μπόλντουιν κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν 49χρονο στο Γουέστ Βίλατζ του Μανχάταν την Παρασκευή. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο ηθοποιός κατέθεσε πως ένα μέλος της οικογένειάς του τού κρατούσε μια θέση στον δρόμο για να παρκάρει το αυτοκίνητό του, ένα Cadillac Escalade SUV, όταν ένας άνδρας οδήγησε με το «έτσι θέλω» το Saab station wagon του στον χώρο στάθμευσης.

Η αστυνομία είπε ότι οι δύο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον και κάποια στιγμή ο Μπόλντουιν έριξε γροθιά στο πρόσωπο του 49χρονου, ο οποίος και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Ο Μπόλντουιν αρνήθηκε ότι χτύπησε τον «αντίπαλό» του για τη θέση πάρκινγκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...