228
Περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν άμεσα στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά ήταν ήδη αργά | Erin Vansickle/via REUTERS

Αιματοκύλισμα σε σχολή γιόγκα στη Φλόριντα

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 09:09
Περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν άμεσα στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά ήταν ήδη αργά
|Erin Vansickle/via REUTERS

Αιματοκύλισμα σε σχολή γιόγκα στη Φλόριντα

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2018, 09:09

Η οπλοκατοχή συνεχίζει να σκορπά των θάνατο στις ΗΠΑ, βυθίζοντας στο αίμα κάθε πτυχή της αμερικανικής καθημερινότητας. Τελευταίο κρούσμα, δυστυχώς ως το επόμενο, αυτό που σημειώθηκε στο Ταλαχάσι της Φλόριντα όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολή γιόγκα, προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων πέντε.

Οπως ανακοίνωσε τη νύχτα της Παρασκευής (πρωί Σαββάτου ώρα Ελλάδος), ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, Μάικλ ΝτιΛίο, ο δράστης μετά αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο στούντιο «Hot Yoga» που βρίσκεται μέσα σε μικρό εμπορικό κέντρο στο Ταλαχάσι, τη διοικητική πρωτεύουσα και έβδομη μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς στις 5.37 μ.μ. τοπική ώρα της Παρασκευής (00.37 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου) και η αντίδρασή της ήταν άμεση, είπε ο ΝτιΛίο.

«Ο ένοπλος είναι νεκρός. Νωρίτερα, είχαμε αναφέρει ότι ένα θύμα πέθανε. Έχουμε ένα ακόμη θύμα που κατέληξε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Και υπάρχουν πέντε ακόμη άνθρωποι που φέρουν τραύματα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση», είπε ο αρχηγός ΝτιΛίο στους δημοσιογράφους.

«Όλα δείχνουν ότι η ενέργεια αυτή διαπράχθηκε από ένα πρόσωπο», πρόσθεσε. Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για μαρτυρίες στην προσπάθειά της να εξακριβώσει τα στοιχεία του άνδρα που πυροβόλησε, να μάθει τα πιθανά κίνητρά του και τις διασυνδέσεις του με τα θύματα, επεσήμανε ο επικεφαλής της αστυνομίας
Περιστατικά με πυροβολισμούς σημειώνονται επανειλημμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναζωπυρώνοντας τη συζήτηση σχετικά με την ανάγκη μιας αυστηρότερης νομοθεσίας για τον έλεγχο των όπλων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...