557
Ο Ηλίας Ψινάκης ευδιάθετος και ανοιχτόχρωμα ντυμένος για «τον γάμο της χρονιάς». Αφησε τις κηδείες στο Μάτι και έτρεξε στο γλέντι στη Βαρυμπόμπη | Twitter

Ο Ψινάκης γλέντησε στον «γάμο της χρονιάς», ξεχνώντας τους νεκρούς στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 14:44
Ο Ηλίας Ψινάκης ευδιάθετος και ανοιχτόχρωμα ντυμένος για «τον γάμο της χρονιάς». Αφησε τις κηδείες στο Μάτι και έτρεξε στο γλέντι στη Βαρυμπόμπη
|Twitter

Ο Ψινάκης γλέντησε στον «γάμο της χρονιάς», ξεχνώντας τους νεκρούς στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 14:44

Από το τραγικό Μάτι που ακόμη θρηνεί τους νεκρούς και τις απώλειές του, στη λαμπερή Βαρυμπόμπη και στον «γάμο της χρονιάς». Αν μπεις στον λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη, θα δεις ότι η στρατηγική του εδώ και αρκετό καιρό είναι να μην ανεβάζει κανένα ξέφρενο γλέντι του και καμία lifestyle ατασθαλία του, από εκείνες που μας είχε συνηθίσει πριν από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου 2018.

Μόνο κάτι αναρτήσεις για τη χαροκαμένη περιοχή, που τον παρουσιάζουν ότι νοιάζεται πραγματικά, κατόπιν εορτής φυσικά, ο άφαντος τις ώρες του απόλυτου πανικού δήμαρχος Μαραθώνα.

Το γεγονός όμως ότι δεν κάνει ο ίδιος αναρτήσεις με την πλούσια κοινωνική ζωή του, η οποία συνεχίζεται σαν να μη συνέβη τίποτα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει γύρω του κόσμος που βλέπει, καταγράφει και σχολιάζει.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να λείψει ο Ψινάκης από το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός, που δεν ήταν άλλο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ; Αφησε στην άκρη το μαύρο, πένθιμο κοστούμι με το οποίο εμφανιζόταν για να κάνει δηλώσεις πριν από λίγο καιρό, και προτίμησε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Και το χειρότερο: άφησε πίσω του τις τόσες κηδείες και τον τόπο που θρηνεί τα θύματά του, για να ασχοληθεί με έναν φανταχτερό γάμο – που ούτως ή άλλως ταιριάζει περισσότερο στην αλέγκρα ψυχοσύνθεσή του.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από όσα τραγικά συνέβησαν με τις φονικές πυρκαγιές και ο δήμαρχος Μαραθώνα, αντί να λογοδοτεί για τις τόσες μοιραίες παραλείψεις κρατώντας χαμηλό προφίλ, θεώρησε καλό να γίνει και πάλι η ψυχή του πάρτι. Αυτό θα πει επιλεκτική μνήμη…

Δεν είναι λοιπόν μόνο τα όσα δεν έκανε εκείνο το μοιραίο βράδυ, όταν απουσίαζε από την τόπο του και εμφανίστηκε εντελώς επιπόλαιος δύο μέρες μετά, λέγοντας μάλιστα ψέματα για το σπίτι του που δήθεν κάηκε.

Δεν είναι μόνο ότι αποδείχτηκε περίτρανα πως το μοναδικό ταλέντο του είναι να διοργανώνει κοσμικές φιέστες, αντί να οργανώνει την προστασία του δήμου, ο οποίος φάνηκε παντελώς ανοχύρωτος στις πιο κρίσιμες ώρες.

Ακόμα και τους ανθρώπους που σιτίζονταν δωρεάν, λόγω ανάγκης, στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα εγκατέλειψε, σπεύδοντας να τους αναλάβει και εκείνους, ο πιο συνετός δήμος Ραφήνας.

Αντί λοιπόν να ασχολείται διαρκώς με την ανασυγκρότηση αυτού του τόσο πληγωμένου δήμου -από την καρέκλα του οποίου αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί παρά τη γενικευμένη οργή απέναντί του-, ο Ψινάκης βρήκε χρόνο να το ρίξει έξω.

Οπως αναφέρει και το protothema.gr, ο Ηλίας Ψινάκης εθεάθη να «δίνει ρέστα» και να γλεντοκοπάει με την ψυχή του στον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ. Προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν μείνει άφωνοι βλέποντάς τον στο τσακίρ κέφι, χωρίς ίχνος ευαισθησίας και αυτοσυγκράτησης, ώστε να κρατήσει τουλάχιστον τα προσχήματα και να καθίσει σεμνά και ταπεινά στη θέση του. Οχι. Ο Ψινάκης ξέχασε επιδεικτικά τις τόσες κηδείες και παρασύρθηκε από τον έναν και μοναδικό γάμο. Την ώρα που οι δημότες του και οι υπάλληλοι του δήμου εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών στην πολύπαθη περιοχή.

Λες και ζούσε στο παράλληλο σύμπαν της ανεμελιάς και του κεφιού άλλων εποχών, κι ενώ ολόκληρη η Ελλάδα παραμένει μουδιασμένη με όσα τραγικά συνέβησαν, εκείνος φαίνεται πως είπε να σηκωθεί, να τα σπάσει, να φέρει και μερικές γυροβολιές για να ξεμουδιάσει…

Ο Ψινάκης θέλησε κάποτε να γίνει δήμαρχος Μαραθώνα, μπερδεύοντας το lifestyle με την πολιτική. Οι φονικές πυρκαγιές απέδειξαν με τον χειρότερο τρόπο ότι τέτοιες καρέκλες, απαιτούν και τους αντίστοιχους ικανούς (και ευαίσθητους) ανθρώπους για να κάθονται -και όχι να στρογγυλοκάθονται- πάνω τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...