239
Ο Γκλεν Βάις γονατιστός μπροστά στην αγαπημένη του Γιαν Σβέντσεν, επανέλαβε και στα παρασκήνια την κίνηση-ματ που έκανε επί σκηνής | REUTERS/Mike Blake

Εχω και Emmy… με παντρεύεσαι;

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 11:43
Ο Γκλεν Βάις γονατιστός μπροστά στην αγαπημένη του Γιαν Σβέντσεν, επανέλαβε και στα παρασκήνια την κίνηση-ματ που έκανε επί σκηνής
|REUTERS/Mike Blake

Εχω και Emmy… με παντρεύεσαι;

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 11:43

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ χειροκροτούν όρθιοι και φωνάζουν με ενθουσιασμό, παρασύροντας και τους υπόλοιπους θεατές να ξεσηκωθούν και να χειροκροτήσουν όχι γιατί κάποιος κέρδισε ένα ακόμη βραβείο Emmy, αλλά επειδή έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, μετατρέποντας τους συνήθως βαρετούς ευχαριστήριους λόγους, στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή των εβδομηκοστών τηλεοπτικών βραβείων.

Και κάπως έτσι, η σκηνή της βράβευσης του σκηνοθέτη Γκλεν Βάις (για τη δουλειά του στην 90η απονομή των Οσκαρ) έγινε viral, με το twitter να παίρνει φωτιά και να αναφωνεί: «Ο καλύτερος ευχαριστήριος λόγος όλων των εποχών!».

Ο 57χρονος Γκλεν Βάις πρόσθεσε με το εφετινό, το ενδέκατο Emmy της καριέρας του, όπως απέδειξε όμως, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιαν Σβέντσεν: «Η μητέρα μου πέθανε πριν από δύο εβδομάδες και μου έλεγε να μην αφήσω την ηλιαχτίδα να φύγει από τη ζωή μου. Η ηλιαχτίδα είναι το κορίτσι μου που δεν θέλω πια να την αποκαλώ κορίτσι μου αλλά γυναίκα μου».

Η «ηλιαχτίδα» είχε μείνει άφωνη. Ο Βάις την περίμενε να ανέβει στη σκηνή για να της περάσει στο χέρι το δαχτυλίδι της μητέρας του, ενώ στην αίθουσα δεν έμεινε μάτι που δεν δάκρυσε. Πολλές διάσημες ηθοποιοί προσπαθούσαν να διορθώσουν το μακιγιάζ τους, με την τρεχούμενη μάσκαρα να αποδεικνύει ότι κάτι τέτοιες στιγμές, τόσο αυθόρμητες, είναι ικανές να προκαλέσουν αυθεντικά συναισθήματα.

Ο Βάις μπορεί να είναι έμπειρος σκηνοθέτης και παραγωγός, αυτή τη φορά όμως, προτίμησε να βασιστεί στον αυτοσχεδιασμό και τα κατάφερε περίφημα!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...