203
| ΙntimeNews

O Πολάκης επιμένει για το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» – Τι απαντά στους «συντρόφους»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 20:14

O Πολάκης επιμένει για το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» – Τι απαντά στους «συντρόφους»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 20:14

Είναι -ακόμα μία- ανάρτηση που απευθύνεται τόσο στους «εχθρούς» όσο και στους «φίλους» και «συντρόφους». Ενας επτάλογος με το κατά Πολάκη «ηθικό  πλεονέκτημα» που επικαλείται για άλλη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός για να δικαιολογήσει την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο κ. Πολάκης περιγράφει τον τρόπο που θεωρεί ότι πρέπει να πολιτεύεται, με βάση το «ήθος της Αριστεράς», αν και όπως φάνηκε τις τελευταίες ημέρες, οι απόψεις του βρίσκονται σε προφανή αναντιστοιχία με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται άλλοι αριστεροί σύντροφοί του (εδώ και εδώ) την ίδια έννοια, με αποτέλεσμα να δεχθεί εσωκομματικά πυρά.

Χωρίς να λέει λέξη για όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο κ. Πολάκης σημειώνει «μην περιμένετε από μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές. Ο εχθρός είναι απέναντι…»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης μάς λέει ότι θεωρεί πως το ηθικό πλεονέκτημα είναι να έχεις φτάσει ψηλά χωρίς να «γλύψεις και να προσκυνήσεις τον κάθε μεγαλόσχημο, να κάνεις τίμια τη δουλειά σου χωρίς λαμογιές και παράπλευρα οφέλη».

«Να είσαι με τους καλούς καλύτερους, με τους κακούς χειρότερος» αναφέρει, χωρίς να διευκρινίζει εάν ο κ. Κυμπουρόπουλος υπάγεται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...