212
Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης δεν μάσησε τα λόγια του για τον Παύλο Πολάκη | INTIMEnews

Φίλης: Ο Πολάκης δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 14:12
Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης δεν μάσησε τα λόγια του για τον Παύλο Πολάκη
|INTIMEnews

Φίλης: Ο Πολάκης δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 14:12

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλυψε ξανά τον Παύλο Πολάκη παρά τη δημόσια αποδοκιμασία του αθυρόστομου αναπληρωτή υπουργού Υγείας ακόμα και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, που σχολίασε ότι δηλώσεις όπως αυτή κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, δεν εκπροσωπούν το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Φίλης μάλιστα μίλησε στο βήμα της Βουλής για το θέμα που ανέκυψε με την επίθεση του κ. Πολάκη στον κ. Κυμπουρόπουλο, έδωσε δηλαδή επίσημο χαρακτήρα στη θέση του.

«Θα αναφερθώ σε ένα θέμα με το οποίο νομίζω ότι εκφράζω διερμηνεύοντας τα αισθήματα και τις απόψεις των συναδέλφων, είναι μια προσωπική μου πρωτοβουλία.

» Αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τις απόψεις του συναδέλφου, του κ. Πολάκη.

»Πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης αδικεί τον εαυτό του, με όσα είπε, και αδικεί και το έργο του το κυβερνητικό, που είναι σημαντικό στον τομέα της υγείας.

» Δεν εκπροσωπεί βεβαίως με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.

» Δεν εκπροσωπεί επίσης, αλλά αδικεί την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει τον αγώνα των οικογενειών τους και των ίδιων των ΑμεΑ για μια, κατά το δυνατόν ισότιμη θέση στην κοινωνία μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Φίλης από το βήμα της Βουλής, καλώντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας  «να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...