250
Ο Στέλιος Κούλογλου αποδοκίμασε την επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τη χαρακτήρισε- δήλωση Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο | Youtube

Επίθεση σε Κυμπουρόπουλο: «Ο Πολάκης βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση», λέει ο Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 12:18
Ο Στέλιος Κούλογλου αποδοκίμασε την επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τη χαρακτήρισε- δήλωση Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
|Youtube

Επίθεση σε Κυμπουρόπουλο: «Ο Πολάκης βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση», λέει ο Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 12:18

Ούτε οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να δικαιολογήσουν την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Την εμετική δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας αποδοκίμασε ευθέως, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αlpha το πρωί της Μ. Τρίτης, ο επίσης υποψήφιος για μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Στέλιος Κούλογλου.

Με τέτοιου είδους δηλώσεις, ο Πολάκης βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση σε μία κρίσιμη περίοδο όπως αυτή πριν από τις κάλπες της 26ης Μαΐου, σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος -ίσως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός- οφείλει επιτέλους να βάλει ένα τέλος στις αμετροεπείς και προσβλητικές κορώνες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Ο κ. Πολάκης έκανε λάθος. Βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Δίνει πάτημα στη ΝΔ να αλλάζει την ατζέντα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Οι δηλώσεις Πολάκη είναι ο καθρέφτης της ψυχής του, παρατήρησε από την πλευρά της η υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, το θέμα όμως δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και οι επιλογές του.

Ο κ. Πολάκης δεν είναι ιδιώτης, είναι υπουργός της κυβέρνησης και με τις δηλώσεις του μάς προσβάλλει όλους, τον πολιτισμό μας, προσβάλλει την Ευρώπη και τις αξίες της, σχολίασε η κυρία Σπυράκη.

Πλέον «το ποτήρι ξεχείλισε», ο κ. Πολάκης «συμπεριφέρεται άθλια», προσθεσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλώντας τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει άμεσα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απο την κυβέρνησή του, διαφορετικά θα σημαίνει ότι υιοθετεί την ανοίκεια επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...