252
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή. Δεν βλέπει κανένα θέμα γύρω από την αμετροεπή δήλωσή του για τους νεκρούς στο Μάτι, γιατί όπως λέει, ξέρει από θάνατο | SOOC

Ο Πολάκης επιμένει: «Εγώ ξέρω από θάνατο – το μόνο που σας νοιάζει είναι να πέσει ο Τσίπρας»!

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 09:34
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή. Δεν βλέπει κανένα θέμα γύρω από την αμετροεπή δήλωσή του για τους νεκρούς στο Μάτι, γιατί όπως λέει, ξέρει από θάνατο
|SOOC

Ο Πολάκης επιμένει: «Εγώ ξέρω από θάνατο – το μόνο που σας νοιάζει είναι να πέσει ο Τσίπρας»!

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 09:34

Η ειρωνική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τους επικριτές της Ρένας Δούρου -βάζοντας στο ζύγι τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια με την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι- προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όμως, επιμένει και χωρίς ίχνος συγγνώμης για το τουλάχιστον ατυχές σχόλιό του, τα βάζει με τη Νέα Δημοκρατία και τα «κακά» ΜΜΕ που δημιούργησαν θέμα εκ του μη όντος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Διανθίζει δε τη νέα του τοποθέτηση μέσω Facebook, με αγαπημένες του λέξεις όπως γκεμπελισμός και τυμβωρυχία (προφανώς κοιτώντας τον καθρέφτη του).

Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ενταύθα Είστε και πονηρουληδες ατιμουλικα εκει στα υπόγεια του μουρουτικου γκαιμπελισμου στην…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zondag 11 november 2018

«Εγώ, λόγω δουλειάς», λέει με ύφος παντογνώστη που ξεκινά κουβέντα στο καφενείο, «ξέρω από θάνατο και τον σέβομαι», ενώ εσείς για το μόνο που νοιάζεστε είναι πώς θα πέσει ο Τσίπρας, τονίζει απευθυνόμενος σε όσους τον επέκριναν για το ειρωνικό του σχόλιο υπέρ της συντρόφισαας Ρένας Δούρου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Είστε και πονηρουληδες ατιμουλικα εκει στα υπόγεια του μουρουτικου γκαιμπελισμου στην Πειραιώς !!!!
Στήνετε θέμα εκ του μη όντος ‘αξιοποιώντας’ τα κεελπνοταισμενα ΜΜΕ σας που ειρωνεύτηκα με την αναρτηση για τις φωτιές στην Καλιφορνια και τη Ρενα Δουρου ,τα οποια βάζατε για ενα μήνα να κάνουν Τυμβωρυχεια (sic) με τους νεκρους στο Μάτι και τωρα για όλα αυτα που καναμε εκει προσπαθώντας να επουλώσουμε την πληγή “άκρα του τάφου σιωπή”….

ΑΚΟΥΣΤΕ προπαγανδιστές της πεντάρας : εγω, λόγω δουλειάς ,αξιών και ανατροφής ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ …
ΕΣΕΙΣ το μόνο που νοιάζεστε ειναι πως θα πέσει ο Τσιπρας γιατι πρώτη φορα νιώθετε πως ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να διαλυθεί το σύστημα που χτίσατε 70 χρόνια ….»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...