156
Η Νέτα, ο Νετανιάχου και ο χορός της κότας | YouTube

Ο Νετανιάχου κάνει την κότα (και την πάπια) για όσα συμβαίνουν

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2018, 16:32
Η Νέτα, ο Νετανιάχου και ο χορός της κότας
|YouTube

Ο Νετανιάχου κάνει την κότα (και την πάπια) για όσα συμβαίνουν

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2018, 16:32

Η Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα πρέπει ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον του 2019 να διεξαχθεί στο Ισραήλ και δη στην Ιερουσαλήμ όπως προανήγγειλε η κατενθουσιασμένη νικήτρια το περασμένο Σάββατο. Αιτία, ο θάνατος δεκάδων Παλαιστινίων και ο τραυματισμός χιλιάδων, από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες ημέρες.

Ηδη, οι Ισλανδοί σκέφτονται πολύ σοβαρά να μποϊκοτάρουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Ισραήλ. Μπροστά σε τόσο αίμα που χύθηκε μία ημέρα μετά τη νίκη της Νέτα Μπαρζιλάι στον διαγωνισμό, η εικόνα του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου να κάνει τον χορό της κότας μαζί με τη Νέτα όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στην επίσημη οικία του, μοιάζει τουλάχιστονν φαιδρή.

Το «chicken dance», χορευτικό σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας στο σόου που έκανε στη Γιουροβίζιον με το τραγούδι της «Toy», μπορεί να ήταν πετυχημένο και απολύτως ταιριαστό σε μια ευρωπαϊκή σκηνή, αλλά ανάρμοστο ύστερα από τόσο σοβαρά γεγονότα που σημάδεψαν τον πολιτικό χάρτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...