188
Ο Ντόμινικ Κάμινγκς πριν από δύο εβδομάδες, έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο | REUTERS/Henry Nicholls/File Photo

Ο κορονοϊός χτυπά τον κύκλο του Μπόρις Τζόνσον – Με «συμπτώματα» και ο Ντόμινικ Κάμινγκς

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2020, 13:10
Ο Ντόμινικ Κάμινγκς πριν από δύο εβδομάδες, έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο
|REUTERS/Henry Nicholls/File Photo

Ο κορονοϊός χτυπά τον κύκλο του Μπόρις Τζόνσον – Με «συμπτώματα» και ο Ντόμινικ Κάμινγκς

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2020, 13:10

Ο Μπόρις Τζόνσον έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό το πρωί της περασμένης Παρασκευής (εδώ) –μέχρι εκείνη την ώρα έκανε κανονικά συναντήσεις και επαφές, άλλωστε μέχρι και πριν από λίγο καιρό αρνείτο να σταματήσει τις χειραψίες.

Φαίνεται όμως ότι όλο το περιβάλλον του πρωθυπουργού της Βρετανίας έχει προσβληθεί από τον ιό του Covid-19.

Οπως αποκάλυψε η Daily Mail τη Δευτέρα, ο ανώτερος σύμβουλος του Τζόνσον, ο Ντομινίκ Κάμινγκς, εμφάνισε συμπτώματα του κορονοϊού και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι.

«Ο Ντομινίκ Κάμινγκς εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τώρα είναι απομονωμένος», δήλωσε ο Τζέισον Γκρόουβς, πολιτικός συντάκτης της Mail.

Από την Παρασκευή, όταν ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ο πρώτος ηγέτης που διαγνώσθηκε με τον ιό, θετικός βρέθηκε και υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ενώ και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της κυβέρνησης, Κρις Γουίτι, ο οποίος μέχρι την Πέμπτη ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό στις συνεντεύξεις Τύπου για την επιδημία, τέθηκε σε απομόνωση.

Σε απομόνωση και μακριά από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ έχει τεθεί και η σύντροφος του Τζόνσον, η Κάρι Σίμοντς, η οποία είναι έγκυος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...