169
Ημασταν πολλοί, είμαστε έξι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη Βουλή, θα λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος | INTIMEnews

Ο Καμμένος διέγραψε με tweet την Κουντουρά

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 10:50
Ημασταν πολλοί, είμαστε έξι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη Βουλή, θα λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος
|INTIMEnews

Ο Καμμένος διέγραψε με tweet την Κουντουρά

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 10:50

Η δήλωση ανοικτής υποστήριξης στην κυβέρνηση του Αλεξη Τσίπρα από την Ελενα Κουντουρά ήταν πολύ βαριά για να την αντέξει ο Πάνος Καμμένος και όπως είχε προειδοποιήσει, τη διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με… ένα tweet.

«Η κυρία Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο κ. Καμμένος χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή του από τη στάση της υπουργού Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Τουρισμού αποτελεί μαζί με τους Θανάση Παπαχριστόπουλο, Βασίλη Κόκκαλη και Κώστα Ζουράρι, το βασικό στήριγμα για τη συνέχιση του βίου της κυβέρνησης Τσίπρα, γεγονός που αποδεικνύει πόσο θεατρική ήταν η αποχώρηση του Πάνου Καμμένου με τους δύο εκ των επτά βουλευτών της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ακόμα πιο φαιδρό, το γεγονός ότι η προειδοποίηση Καμμένου για διαγραφές όσων δεν υπακούσουν στη κομματική πειθαρχία, αφορούσε μόνο την κυρία Κουντουρά και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη.

Γιατί έχουμε και μία κοινοβουλευτική ομάδα να (δια)σώσουμε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...