220
Ο Μπόνο ξαναπήρε το μικρόφωνο, αφού η περιπέτεια με τη φωνή του ανήκει πλέον στο παρελθόν | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Ο Μπόνο ξαναβρήκε τη φωνή του

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 13:35
Ο Μπόνο ξαναπήρε το μικρόφωνο, αφού η περιπέτεια με τη φωνή του ανήκει πλέον στο παρελθόν
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Ο Μπόνο ξαναβρήκε τη φωνή του

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 13:35

Αποκαταστάθηκε το φωνητικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο frontman των U2, Μπόνο. Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του και είναι έτοιμος για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί να κάνει το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα, μετά το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο της 1ης Σεπτεμβρίου 2018 στο Βερολίνο: μπροστά σε εκατοντάδες θεατών, η «φωνή» του διάσημου γκρουπ ανακοίνωνε ότι δεν είχε φωνή, ζητώντας συγγνώμη από τους φαν.

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία έχοντας προλάβει να παίξει μόλις λίγα τραγούδια, σχολιάζοντας ότι δεν θα ήταν έντιμο απέναντι στους θαυμαστές τους να συνεχίσουν.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ, 2 Σεπτεμβρίου 2018 ο ατζέντης του, ο Μπόνο διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του και η περιοδεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί.

«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος ανήκει πια στο παρελθόν.

Ο ιρλανδός ρόκερ εξέφρασε τη λύπη του για την επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύτηκε ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για μία συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου 2018, έτσι ώστε να αποζημιωθούν με τον καλύτερο τρόπο όσοι βρίσκονταν εκεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...