264
Ο Μπόνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας και λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή | YouTube

Αφωνία επί σκηνής έπαθε ο Μπόνο των U2 – Διέκοψαν συναυλία στο Βερολίνο

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2018, 11:53
Ο Μπόνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας και λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή
|YouTube

Αφωνία επί σκηνής έπαθε ο Μπόνο των U2 – Διέκοψαν συναυλία στο Βερολίνο

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2018, 11:53

Στη μέση έμεινε η συναυλία των U2 στο Βερολίνο το Σάββατο όταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μπόνο έχασε τη φωνή του την ώρα που τραγουδούσε.

Από τα πρώτα κιόλας κομμάτια, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολία στη φωνή του.

Αρκετές φορές, και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, ο 58χρονος Ιρλανδός διέκοψε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι θερμός. Στο τέλος, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει.

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Δεν είναι σωστό για εσάς», είπε ο Μπόνο από τη σκηνή του Mercedes-Benz Arena, ενώ τραγουδούσε το «Beautiful Day».

«Ηταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», δικαιολόγησε τη διακοπή το συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Κάποιοι από τους θεατές εκτίμησαν ότι επηρέασαν τη φωνή του Μπόνο τα μηχανήματα καπνού στη σκηνή, γράφει το BBC.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η αμερικανίδα ηθοποιός Ασλεϊ Τζαντ που έγραψε στο Twitter ότι ο Μπόνο «τα έδινε  όλα, όπως συνήθως» και ότι το πλήθος τον συμπόνεσε.

Ήταν η δεύτερη και τελευταία σειρά συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι θεατές θα μπορούν να επιστρέψουν σε συναυλία που θα προγραμματιστεί αργότερα για να παρακολουθήσουν τους U2.

Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της πρώτης συναυλίας στο Βερολίνο, ο Μπόνο θυμήθηκε και την ακτιβιστική του πλευρά και κατήγγειλε τις πρόσφατες βιαιότητες της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς της Γερμανίας. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην Ευρώπη και σε αυτή τη χώρα», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...