169
|

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2022, 13:57

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2022, 13:57

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε ηλικία μόλις 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 06:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο Ήβη και θα πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Είχε λάβει μέρος και στην τηλεοπτική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Αδύνατον να δεχθούμε αυτό το τραγικό νέο», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. στο Facebook.

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά “Σέρρες” και στο θέατρο ΗΒΗ. Αδύνατον να δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο. Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε. Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω, Πάνο μου»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...