293
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να χαμογελούν στην φωτογραφία, αλλά η υπόθεση με το tweet Καμμένου τους έχει εξοργίσει | Nikos Libertas / SOOC

ΝΔ: «Ο θρασύδειλος Πάνος Καμμένος» αρνείται να αρθεί η ασυλία του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 21:59
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να χαμογελούν στην φωτογραφία, αλλά η υπόθεση με το tweet Καμμένου τους έχει εξοργίσει
|Nikos Libertas / SOOC

ΝΔ: «Ο θρασύδειλος Πάνος Καμμένος» αρνείται να αρθεί η ασυλία του

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 21:59

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ στηλιτεύει την άρνηση του Πάνου Καμμένου να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για τα όσα έγραψε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ερωτά μάλιστα τον Πρωθυπουργό αν θυμάται τις πρόσφατες δεσμεύσεις του να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.

«Η Νέα Δημοκρατία απευθύνει σήμερα ένα ευθύ ερώτημα προς τον πρωθυπουργό: Πώς σχολιάζει ο κ. Τσίπρας ότι ο θρασύδειλος συναρχηγός του Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της δικαιοσύνης για τις χυδαιότητες που έγραψε σε βάρος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη;», σημειώνει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Θυμάται άραγε ο κ. Τσίπρας τις πρόσφατες κορώνες του για την ανάγκη να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών ή και αυτή δέσμευσή του… κατοικεί μόνο στα λόγια του;».

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, επέλεξε να «κρυφτεί» πίσω από τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, αυτήν την φορά για την υπόθεση του tweet που είχε κάνει στις 7 Ιουλίου και στο οποίο αναφερόταν στο πρόσωπό της Ντόρας Μπακογιάννη με σκαιούς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Καμμένος επέλεξε να στείλει υπόμνημα προς την επιτροπή Δεοντολογίας, ισχυριζόμενος ότι το περίφημο απρεπές σχόλιο κατά τη Ντόρας Μπακογιάννη για την επίσκεψή της στην ορκωμοσία του Ταγίπ Ερντογάν έγινε κατά την εκτέλεση των υπουργικών καθηκόντων του.

Τώρα, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο tweet «ανέβηκε» από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού, είναι κάτι που δεν χρήζει σχολιασμού…

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι το ίδιο «επιχείρημα» επικαλέστηκε και για τη δεύτερη μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του ο Χρήστος Πάχτας, με αφορμή παλαιότερη δήλωση του κ. Καμμένου για δωρεές προς τον πρώην δήμαρχο άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...