164
|

Στη Βουλή δικογραφία κατά του Πάνου Καμμένου μετά από μήνυση Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 17:02

Στη Βουλή δικογραφία κατά του Πάνου Καμμένου μετά από μήνυση Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 17:02

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία η οποία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Αφορμή για τη μήνυση της πρώην υπουργού αποτέλεσε ένα tweet του κ. Καμμένου, στο οποίο αναφερόταν στο πρόσωπό της με σκαιούς χαρακτηρισμούς (δείτε το κάτω).

Στη Βουλή διαβιβάστηκε επίσης δικογραφία κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, η οποία σχηματίστηκε κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε η Μακεδονική Οργάνωση Υφηλίου για το θέμα της  συμφωνίας των Πρεσπών.

Μαζί με τις ανωτέρω δικογραφίες, στο Σώμα διαβιβάστηκαν άλλες τρεις:

  • Μία και κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Αγρινίου για τη διδασκαλία και το περιεχόμενο του βιβλίου των Θρησκευτικών.
  • Μία ακόμη κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη μετά από μήνυση ιδιώτη που δεν έλαβε αναδρομικά επίδομα πρόνοιας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πρόνοιας.
  • Και μία για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πάχτα ύστερα από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα  για την υπόθεση των Μεταλλείων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...