245
Αντί του Πρωθυπουργού, για το «Βόρεια Μακεδονία» ενημερώνει πολίτες και κόμματα «η γνωστή εφημερίδα της λάσπης», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη | Youtube

ΝΔ: Αντί του Τσίπρα μάς ενημερώνει (για το όνομα) ο Βαξεβάνης!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2018, 14:14
Αντί του Πρωθυπουργού, για το «Βόρεια Μακεδονία» ενημερώνει πολίτες και κόμματα «η γνωστή εφημερίδα της λάσπης», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη
|Youtube

ΝΔ: Αντί του Τσίπρα μάς ενημερώνει (για το όνομα) ο Βαξεβάνης!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2018, 14:14

Η Νέα Δημοκρατία έχει στηλιτεύσει κατ’ επανάληψη τόσο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όσο και με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της, το έλλειμμα ενημέρωσης που παρατηρείται κατά την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» την Κυριακή, όμως, αποτέλεσε αφορμή νέας σκληρής επίθεσης κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Στο εν λόγω δημοσίευμα -το οποίο παρουσιάζεται μάλιστα ως αποκλειστικό- η φιλοκυβερνητική εφημερίδα αναφέρει ότι το Severna Makedonija (Βόρεια Μακεδονία) είναι το όνομα που παραμένει στο τραπέζι των συνομιλιών για την επίλυση της χρονίζουσας διαφοράς της ονομασίας μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ.

5b11aa0ccd3a183b6a35fe12

Και όλα αυτά, ενώ το Μαξίμου επιμένει να ενημερώνει (πολίτες και κόμματα) για την πορεία των διαπραγματεύσεων μέσω διαρροών, όπως για παράδειγμα η τελευταία για την εμπλοκή που παρουσιάστηκε λόγω προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός της γείτονος Ζόραν Ζάεφ στο εσωτερικό της χώρας του.

«Το είδαμε και αυτό. Αντί του κ. Τσίπρα, να ενημερώνει η γνωστή εφημερίδα της λάσπης τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες  για το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” που συμφώνησε η κυβέρνηση με τα Σκόπια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ στην επίσημη αντίδρασή της για το πρωτοσέλιδο της «Documento».

«Δεν μας εκπλήσσει που το έντυπο που εκτέλεσε όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της ΝΔ και του Προέδρου της, αναλαμβάνει πλέον και επισήμως χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου», καταλήγει σε έντονα ειρωνικό τόνο η ανακοίνωση της Πειραιώς (στη φωτογραφία κάτω το πρωτοσέλιδο της «Documento».

5b11aa0fcd3a184199049b92

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...