310
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν |

Mητσοτάκης με Μακρόν: «Διεκδικούμε ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 12:26
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν
|

Mητσοτάκης με Μακρόν: «Διεκδικούμε ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 12:26

Στη σημασία της επίσκεψης Μακρόν στη χώρα μας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον γάλλο πρόεδρο, για να τονίσει πως το κόμμα του στηρίζει διαχρονικά «χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία και μικροπολιτικές κριτικές», τέτοιους είδους πρωτοβουλίες, γιατί πάνω από όλα είναι το συμφέρον της χώρας.

«Η γραμμή μας είναι καθαρή: Πιστεύουμε στις μεγάλες αλλαγές που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες δουλειές για όλους. Διεκδικούμε για την πατρίδα μας ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη στα ευρωπαϊκά δρώμενα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ΝΔ και εκτίμησε πως η Γαλλία είναι μια χώρα που μπορεί να συμβάλλει με σημαντικό τρόπο στην επιστροφή της Ελλάδας σε μια σταθερή και ισχυρή  ανάπτυξη, κάτι που, όπως είπε, αποτελεί κεντρικό στόχο της πολιτικής του.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  αμέσως μετά το τέλος της συνάντησή τους με Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας:

«Είχα μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν. Μιλήσαμε αναλυτικά για όλα τα κρίσιμα θέματα, που αφορούν τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά και για την ανάγκη εμβάθυνσης της Ευρωζώνης.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα. Και  μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.  

Αντιμετωπίζουμε πάντα θετικά και δημιουργικά τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Ελλάδα. Χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία, μικροπολιτικές κριτικές. Είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας. Η γραμμή μας είναι καθαρή: Πιστεύουμε στις μεγάλες αλλαγές που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες δουλειές για όλους. Διεκδικούμε για την πατρίδα μας ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις ελληνο-γαλλικές σχέσεις. Και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον. Η Γαλλία είναι μια χώρα που μπορεί να συμβάλλει με σημαντικό τρόπο στην επιστροφή της Ελλάδας σε μια σταθερή και ισχυρή  ανάπτυξη, κάτι που αποτελεί βασικό, κεντρικό στόχο της πολιτικής μας. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...