165
Η σανίδα του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεν είναι όποια και όποια, αλλά ηλεκτρική αξίας άνω των 10.000 δολαρίων | New York Post/Mega

Μήπως ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ το παράκανε με το αντιηλιακό;

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2020, 11:45
Η σανίδα του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεν είναι όποια και όποια, αλλά ηλεκτρική αξίας άνω των 10.000 δολαρίων
|New York Post/Mega

Μήπως ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ το παράκανε με το αντιηλιακό;

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2020, 11:45

Ακρως απαραίτητο το αντηλιακό σε όλες τις εξορμήσεις μας το καλοκαίρι, μάς λένε οι γιατροί, μια συμβουλή που ακολουθεί και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Από ό,τι φαίνεται και με το παραπάνω.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον 36χρονο ιδρυτή του Facebook να κάνει σερφ στις διακοπές του στη Χαβάη, πάντα με τη συνοδεία της ασφάλειάς του που ακολουθούσε με μια βάρκα.

Στο πρόσωπό του είχε τόσο μεγάλη ποσότητα λευκού αντηλιακού που έμοιαζε με τον Τζόκερ, γράφει η New York Post.

Η σανίδα δεν θα μπορούσε, βέβαια, να είναι απλή, σαν και αυτή που έχει τόσος κόσμος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν μια ηλεκτρική σανίδα Efoil αξίας 12.000 δολαρίων που επιτρέπει στους χρήστες να γλιστρούν πάνω το νερό.

Ωστόσο οι διακοπές του μεγιστάνα του Διαδικτύου στο νησί Καουάι της Χαβάης δεν είναι τόσο απροβληματίστες όσο θα ήθελε. Αυτόχθονες κάτοικοι κατηγορούν τον Ζάκερμπεργκ ότι μηνύει ντόπιους που κατέχουν οικόπεδα κοντά στην αξίας 100 εκατ. δολαρίων βίλα του και αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου να επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...