381
H Kιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ σε κοσμική εκδήλωση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2016, όταν όλα ήταν, φαινομενικά τουλάχιστον, μέλι-γάλα | REUTERS/Lucas Jackson

Μηνιαία διατροφή $200.000 θα πληρώνει ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2022, 16:37
H Kιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ σε κοσμική εκδήλωση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2016, όταν όλα ήταν, φαινομενικά τουλάχιστον, μέλι-γάλα
|REUTERS/Lucas Jackson

Μηνιαία διατροφή $200.000 θα πληρώνει ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2022, 16:37

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ κατέληξαν σε συμβιβασμό για το διαζύγιό τους, αποφεύγοντας έτσι τη δίκη που είχε οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian. To πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν εγγράφως τους συμφωνηθέντες όρους στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Αντζελες, ζητώντας την επικύρωσή τους.

Ο προτεινόμενος διακανονισμός, που εκτείνεται σε 58 σελίδες, αποκαλύπτει ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ θα έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, ενώ ο Γουέστ θα καταβάλλει μηνιαία διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων (191.554 ευρώ) στην Καρντάσιαν, για τις ανάγκες των παιδιών. Θα μοιράζονται εξίσου τα έξοδα για την ασφάλεια, την ιατρική περίθαλψη, και την εκπαίδευσή τους, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων για το ιδιωτικό τους σχολείο.

To πρώην ζευγάρι χώρισε επίσημα, μετά από οκτώ χρόνια, τον Μάρτιο, αλλά δεν είχαν καταλήξει σε λύση σε ζητήματα περιουσιακά και επιμέλειας. Είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Κιμ και ο πρώτος για τον ράπερ.

Οπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Καρντάσιαν στο περιοδικό People, η 42χρονη τηλεπερσόνα αισθάνεται «πολύ ανακουφισμένη» που η ίδια και ο πρώην σύζυγός της κατέληξαν στους όρους του διαζυγίου τους. Η ίδια πηγή ανέφερε πως «η Κιμ δεν επιθυμούσε η υπόθεση να πάει σε δίκη» και πως είναι πλέον αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Κιμ και ο Κάνιε είχαν αρχικά αρκετές διαφωνίες, αλλά τελικά κατάφεραν να τα βρουν. Ο Κάνιε κατέληξε να συμφωνήσει στα περισσότερα από τα ζητήματα στα οποία ήταν αντίθετος στο παρελθόν. Οσον αφορά τα παιδιά, παρ’ όλο που μοιράζονται τη συνεπιμέλειά τους, η Κιμ είναι εκείνη που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας τους. Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε, επίσης, πως ο Κάνιε θα πρέπει να απευθύνεται στην πρώην σύζυγό του, ιδιαιτέρως, για τυχόν παράπονα που θα έχει, και να μην τα δημοσιοποιεί. Η Κιμ θέλει να προστατέψει τα παιδιά και ελπίζει η από κοινού ανατροφή των παιδιών τους να “δουλέψει” καλύτερα από εδώ και πέρα», ανέφερε στο People η πηγή από το περιβάλλον της σταρ.

Σε ερώτηση για το ίδιο θέμα που απηύθυνε το περιοδικό σε εκπρόσωπο του ράπερ, δεν έλαβε απάντηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...