250
Τέλος οι αγκαλιές ανάμεσα σε Τραμπ και Κάνιε Γουέστ. Το τρυφερό ενσταντανέ είναι από συνάντηση των δύο ανδρών το 2018 | Oliver Contreras - Pool/Getty Images

Τα «έσπασαν» Κάνιε Γουέστ – Τραμπ: Ο «ψεύτης» και η «προβληματική προσωπικότητα»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2022, 12:32
Τέλος οι αγκαλιές ανάμεσα σε Τραμπ και Κάνιε Γουέστ. Το τρυφερό ενσταντανέ είναι από συνάντηση των δύο ανδρών το 2018
|Oliver Contreras - Pool/Getty Images

Τα «έσπασαν» Κάνιε Γουέστ – Τραμπ: Ο «ψεύτης» και η «προβληματική προσωπικότητα»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2022, 12:32

Η συνάντηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον γνωστό και μη εξαιρετέο ράπερ Κάνιε Γουέστ και τον εθνικιστή και αρνητή του Ολοκαυτώματος, Νικ Φουέντες, προκάλεσε κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών.

Μετά τις αντιδράσεις, ο Τραμπ προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από τους δύο συνδαιτυμόνες του και δήλωσε ότι απλώς «προσπαθούσε να βοηθήσει έναν σοβαρά προβληματικό άνθρωπο», μιλώντας για τον Γουέστ.

Ο ράπερ πέρασε στην αντεπίθεση την Τρίτη και απάντησε στον Τραμπ μέσω podcast, Timcast IRL,  λέγοντας: «Δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω κάτι που θα πλήγωνε τον Τραμπ. Είμαι με το μέρος του Τραμπ, αλλά είπε πράγματα που με πλήγωσαν. Είπε ψέματα για μένα, είναι γνωστός για τα ψέματά του. Μπήκα στα χαρακώματα για τον Τραμπ».

Με το δείπνο της περασμένης εβδομάδας θεωρήθηκε ότι ο Τραμπ κινείται ακόμη περισσότερο προς την Ακροδεξιά, «αγκαλιάζοντας» γνωστές προσωπικότητες που έχουν υιοθετήσει ρατσιστική ρητορική.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος, σε ανάρτησή του στο Truth Social, έγραψε τα εξής: «Βοηθάω έναν σοβαρά προβληματικό άνθρωπο, που τυχαίνει να είναι μαύρος, τον Ye (σ.σ. Κάνιε Γουέστ), ο οποίος έχει αποδεκατιστεί στην επιχείρησή του και σχεδόν σε όλα τα άλλα, και ο οποίος ήταν πάντα καλός μαζί μου, εγκρίνοντας το αίτημά του για μια συνάντηση κατ’ ιδίαν στο Μαρ-α-Λάγκο, ώστε να μπορέσω να του δώσω πολύ απαραίτητες “συμβουλές”».

«Εμφανίστηκε με τρία άτομα, δύο εκ των οποίων δεν τα γνώριζα, ενώ το τρίτο, ένα πολιτικό πρόσωπο, είχα να το δω χρόνια. Του είπα να μην βάλει υποψηφιότητα, είναι χάσιμο χρόνου, δεν μπορεί να κερδίσει. Τα fake news τρελάθηκαν!», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...