175
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην έναρξη των εργασιών | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με Γκλέτσο, Νοτοπούλου και Βάρτζελη η πρεμιέρα της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2019, 16:37
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην έναρξη των εργασιών
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με Γκλέτσο, Νοτοπούλου και Βάρτζελη η πρεμιέρα της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2019, 16:37

Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε για την Αριστερά της Εποχής μας» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το Σάββατο τις διήμερες διαδικασίες της νεοσυσταθείσας –αλλά και πολυπρόσωπης – Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του κόμματος.

Στην ομιλία του επισήμανε ότι «είμαστε εδώ, όλες και όλοι μαζί, προερχόμενοι από διαφορετικές πολιτικές καταγωγές, αλλά βαθιά πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα, η πατρίδα μας, μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο με ένα σχέδιο προοδευτικών αλλαγών που θα στηρίζεται στη κοινωνική δικαιοσύνη και στην εμβάθυνση της δημοκρατίας».

Πρόσθεσε ότι «γνωρίζουμε ότι τούτος ο τόπος έχει ταλαιπωρηθεί από τις δυνάμεις της συντήρησης και της διαπλοκής».

Κατά τον κ. Τσίπρα στόχος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ είναι η «ανασύνταξη, η ανασυγκρότηση και ο μετασχηματισμός της πολιτικής συμμαχίας σε ένα σύγχρονο ανοιχτό, δημοκρατικό και συμμετοχικό κόμμα της Αριστεράς, της κυβερνώσας Αριστεράς».

Παράλληλα, απηύθυνε «προσκλητήριο ενότητας και κοινής δράσης, σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες» και τόνισε ότι «ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να αλλάξουμε τη πορεία της χώρας, να φύγουμε από το τέλμα που δημιουργεί η νέα αυταρχική και σκληρά νεοφιλελεύθερη δεξιά του κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...