204
Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει παρών για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Και ο Απόστολος Γκλέτσος στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του ο Σταμάτης Κραουνάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 18:12
Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει παρών για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Και ο Απόστολος Γκλέτσος στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του ο Σταμάτης Κραουνάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 18:12

Ο Απόστολος Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ;

Η απάντηση φαίνεται πως είναι καταφατική, καθώς ανάμεσα στους 695 (!) που φιγουράρουν στη λίστα των μελών της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται και το όνομα του πρώην δημάρχου Στυλίδας που στο πρόσφατο παρελθόν δήλωνε ΑΝΕΛ. Αλλώστε δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που κατέβηκε υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο κ. Γκλέτσο που όσο ήταν δήμαρχος Στυλίδας απειλούσε ότι θα παραιτηθεί αν η κυβέρνηση (του ίδιου ΣΥΡΙΖΑ) έφερνε στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών, πράγμα που συνέβη. Η Βουλή ψήφισε τη συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία. Αλλά ο κ. Γκλέτσος όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά τώρα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ…

Μαζί του στον μακρύ κατάλογο με τα μέλη της Επιτροπής που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Κουμουνδούρου, μία πλειάδα στελεχών από το λεγόμενο βαθύ – «παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ (εδώ), αλλά και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο γνωστός για τα φυλοσυριζαϊκά του αισθήματα συνθέτης και τραγουδιστής που αποθέωνε τον Παύλο Πολάκη να χορεύει με το τσιγάρο στην πίστα (εδώ) και ξεφώνιζε τις «λούγκρες» που τον ορέγονταν!

Εμπρός λοιπόν «πολυσυλλεκτικά» για την ανασυγκρότηση! Πρώτο ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...