377
Η Μαντόνα στη διαδήλωση γυναικών κατά του Τραμπ | REUTERS/Shannon Stapleton

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί «αηδιαστική» τη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2017, 15:47
Η Μαντόνα στη διαδήλωση γυναικών κατά του Τραμπ
|REUTERS/Shannon Stapleton

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί «αηδιαστική» τη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2017, 15:47

«Αηδιαστική» χαρακτήρισε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Μαντόνα. Το έχει κάνει κατά καιρούς ο μισός πλανήτης, καθώς η βασίλισσα της ποπ έχει μία τάση να προκαλεί. Αλλά δεν το έχει κάνει ποτέ ένας πρόεδρος των ΗΠΑ και ιδίως κάποιος (χυδαίος σύμφωνα με πολλούς) σαν τον Τραμπ.

Ωστόσο ο νέος πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την Μαντόνα για να επιτεθεί -και να αποδομήσει όπως ελπίζει- σε ολόκληρο το κίνημα γυναικών που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του. Η 58χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια συμμετείχε -και ξεχώρισε- στην «Πορεία Γυναικών» που ξεχύθηκε στους δρόμους της Ουάσιγκτον το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά την ορκωμοσία του προέδρου. Σε αυτή τη διαδήλωση εκτόξευσε τη διαβόητη «απειλή», ότι έχει σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο. «Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Εχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Η ομιλία της προκάλεσε αντιδράσεις. Η ίδια αναγκάστηκε να προσδιορίσει ότι «δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό να ακούει και να καταλαβαίνει ο κόσμος ολόκληρη την ομιλία μου, αντί να απομονώνουν μία φράση της», όπως έγραψε στο αγαπημένο της μέσο επικοινωνίας, το Instagram. Πάντως, πολλοί υποστήριξαν ότι η δήλωσή της θα οδηγούσε ακόμη και σε έρευνα των υπηρεσιών Ασφαλείας! Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο Τραμπ θα την έπαιρνε στα σοβαρά και θα περνούσε στην αντεπίθεση.

Στη δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε από τότε που ανέλαβε την προεδρία, σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ο ίδιος δήλωσε:

«Ειλικρινά, είναι αηδιαστική. Θεωρώ ότι πλήγωσε τον εαυτό της πολύ άσχημα. Θεωρώ ότι πλήγωσε και όλο τον σκοπό», είπε. Συνέχισε μάλιστα κατηγορώντας την ότι ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους διαδηλωτές καθώς αποτελεί ντροπή για τις ΗΠΑ. «Νομίζω ότι εκείνη, ειδικά εκείνη, ντροπιάζει τη χώρα μας», επεσήμανε.

Στην ίδια συνέντευξη ο Τραμπ αναφέρθηκε και σε ένα από τα δεκάδες σχόλια που έγιναν για το γιο του, Μπάρον, στο Twitter. Πρόκειται για σχόλιο που ανάρτησε η συγγραφέας της εκπομπής «Saturday Night Live», Κέιτι Ρίτς, λέγοντας: «Ο Μπάρον θα γίνει ο πρώτος εκτελεστής που διδάσκεται κατ’ οίκον (homeschool shooter)». Ο πατέρας του, Τραμπ, δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί το χιούμορ αλλά αυτό είναι απαράδεκτο. Το να μου επιτίθενται έτσι, να επιτίθεται το NBC τον 10χρονο γιο μου… είναι ασέβεια. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και, πιστέψτε με, αυτό που συμβαίνει δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...