365
Ενα ακόμα στιγμιότυπο από την σειρά που αποδείχτηκε προφητικό. H 20th Century Fox εμφανίζεται ως τμήμα της Disney | Fox

Μαντέψτε: Οι Simpsons είχαν προβλέψει και την εξαγορά της 21th Century Fox από την Disney

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 13:31
Ενα ακόμα στιγμιότυπο από την σειρά που αποδείχτηκε προφητικό. H 20th Century Fox εμφανίζεται ως τμήμα της Disney
|Fox

Μαντέψτε: Οι Simpsons είχαν προβλέψει και την εξαγορά της 21th Century Fox από την Disney

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 13:31

Ισως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Μήπως οι συντελεστές της κωμικής σειράς «The Simpsons» είχαν στην κατοχή τους μία χρονομηχανή και ήταν αποφασισμένοι να μας κάνουν πλάκα; Δεν εξηγείται αλλιώς. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Οταν ο πλανήτης προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, κάποιοι έδωσαν στην δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δημοφιλής σειρά καρτούν είχε προαναγγείλει την ανέλιξη του Τραμπ και την πορεία του μέχρι τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου των ΗΠΑ.

simpsons-trump-comparison-768x358
Μία πρόβλεψη που… τρομάζει

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η δημοφιλής σειρά είχε μαντέψει με ακρίβεια το μέλλον. Στο παρελθόν η σειρά φαίνεται να έχει «προβλέψει» την εμφάνιση της Lady Gaga στο «Super Bowl 51», το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, τη διαφθορά στη FIFA, την εφεύρεση του FaceTime αλλά και την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας: Η παρακάτω εικόνα με την Ελλάδα να πωλείται στο… eBay ήταν από επεισόδιο χρόνια πριν την κρίση του 2015.

DRBbbKAV4AAt-4p

Στο παρακάτω βίντεο συνοψίζονται μερικά από τα γεγονότα που προέβλεψαν οι συντελεστές της σειράς.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Τελευταία πρόβλεψη των Simpsons που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα είναι η συμφωνία εξαγοράς της θρυλικής κινηματογραφικής εταιρείας του Ρούπερτ Μέρντοχ -η οπόία στο γύρισμα της χιλιετίας μετονομάστηκε σε 21th (από 20th) Century Fox από την Disney σε ένα ντιλ 52,4 δισ. δολαρίων που αλλάζει τη βιομηχανία του θεάματος. (Το μόνο που δεν είχε καταγράψει ήταν την μετονονομασία της κινηματογραφικής εταιρείας).

Ηταν το επεισόδιο «When You Dish Upon A star», που προβλήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του μακρινού 1998. Κάποια στιγμή, στην οθόνη εμφανίζεται το εξωτερικό των στούντιο της τότε 20th Century Fox. Μόνο που κάτω από το περίφημο λογότυπο υπήρχε το «A Division of Walt Disney Co» ή καλύτερα «Ενα τμήμα του Ομίλου της Disney». Η ζωή μιμείται την τέχνη…

DRAZ4I7V4AAQ6WY
Η απόδειξη της νέας μεγάλης πρόβλεψης που επαληθεύτηκε

Τι γίνεται τελικά με την αγαπημένη σειρά που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 και συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές; Μήπως πρέπει να ξαναδούμε τα επεισόδια για να μάθουμε τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...