225
Η Μαλία Ομπάμα με τους γονείς της, το 2017 | EPA/KAMIL KRZACZYNSKI

Μαλία Ομπάμα, το νέο όνομα στο Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2021, 15:06
Η Μαλία Ομπάμα με τους γονείς της, το 2017
|EPA/KAMIL KRZACZYNSKI

Μαλία Ομπάμα, το νέο όνομα στο Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2021, 15:06

Στα βαθιά του Χόλιγουντ μπαίνει και επισήμως η Μαλία Ομπάμα, η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την πλατφόρμα Amazon Prime για την συμμετοχή της στην ανάπτυξη νέων σειρών.

Η 22χρονη φοιτήτρια στο Χάρβαρντ θα συνεργαστεί με τον δημοφιλή ηθοποιό, τραγουδιστή και σεναριογράφο Ντόναλντ Γκλόβερ, γνωστό και ως Childish Gambino για το σενάριο της σειράς «Hive» με θέμα μία καλλιτέχνη, που θυμίζει πολύ την Μπιγιονσέ.

Ο Γκλόβερ έχει υπογράψει οκταψήφιο συμβόλαιο συνεργασίας με την Amazon για πολλές σειρές.

Θα είναι η πρώτη επαγγελματική συγγραφική δουλειά για την Μαλία Ομπάμα, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που εργάζεται (αφιλοκερδώς) στον τομέα του θεάματος. Είχαν προηγηθεί η συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Girls» του HBO ως εκπαιδευόμενη και η συνεργασία της με την ηθοποιό Χάλι Μπέρι, το 2014, ως βοηθός παραγωγού, η οποία μάλιστα την είχε αποκαλέσει «φανταστική, πανέξυπνη, και μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα». Ακόμα, έχει στο βιογραφικό της και μία συνεργασία, που ίσως δεν θα ήθελε να θυμάται, με τον Χάρβεϊ Γουάνσταϊν, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο #MeToo.

Εκτός από την Amazon Prime, η Ομπάμα, που φαίνεται πλέον να έχει επιλέξει το επάγγελμά της, συνεργάζεται και με την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, την δημιουργό της πολυβραβευμένης σειράς «Fleabag», για το ριμέικ της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», στα γυρίσματα της οποίας είχαν ερωτευθεί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...