230
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος θεωρεί βέβαιη την ένταξη του Πάνου Καμμένου στο ψηφοδέλτιο Επιικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές | INTIMEnews

Kωνσταντινόπουλος: Υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 11:07
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος θεωρεί βέβαιη την ένταξη του Πάνου Καμμένου στο ψηφοδέλτιο Επιικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές
|INTIMEnews

Kωνσταντινόπουλος: Υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 11:07

Στους βουλευτές που θα κληθούν τελικά να επικυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μετά την ξεκθάρη δήλωση Τσίπρα ότι η κυβέρνησή του θα τα καταφέρει και χωρίς τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής εκτίμησε σε δηλώσεις του στον Θέμα FM ότι πρόκειται για σαφές μήνυμα του Πρωθυπουργού στον συγκυβερνήτη του.

«Η είδηση είναι ότι ‘τελείωσε’ τον Καμμένο. Του είπε ‘θα σου πάρω τους βουλευτές και θα στα πάρω όλα’», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς αν θα υπάρξει κάποιο είδος ανταλλάγματος για όσους βουλευτές της αντιπολίτευσης στηρίξουν τη συμφωνία, είπε: «το έχει πει ήδη ο Τσίπρας (σ.σ. κατά τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας) ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. Ο κ. Τσίπρας είναι προφήτης. Εγώ νομίζω ότι κάτι θα ξέρει για να το λέει, εν πάσει περιπτώσει αν δεν ξέρει, το κάνει στην πράξη ο ίδιος».

Στη συνέντευξή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως είναι συνεννοημένο να μπει ο Πάνος Καμμένος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άλλωστε ουσιαστικά «είναι στο ίδιο κομμα». «Επειδή ο κ. Καμμένος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση μετά τις εκλογές και το ξέρει ο ίδιος θα υπάρξουν εξελίξεις», εκτίμησε μεταξύ άλλων.

Οσο για τη συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε ακόμη περισσότερο απαριθμώντας τους βουλευτές που θα την υπερψηφίσουν : «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 146 βουλευτές, 147 η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος 148, η Κουντουρά 149, Δανέλλης 150. Δεν θέλω να πω για τον Σταύρο Θεοδωράκη».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...