199
Ο Πρωθυπουργός τη στιγμή της άφιξής του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ | Youtube

Κουμουνδούρου: H πρώτη αντίδραση του «παγωμένου» Τσίπρα – ανακοινώνει εκλογές;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 21:34
Ο Πρωθυπουργός τη στιγμή της άφιξής του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
|Youtube

Κουμουνδούρου: H πρώτη αντίδραση του «παγωμένου» Τσίπρα – ανακοινώνει εκλογές;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 21:34

Μουδιασμένος από την εικόνα για το κόμμα του, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έδειξε το τελικό exit poll, o Aλέξης Τσίπρας έφθασε λίγο μετά τις 21.00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, όπου τον υποδέχθηκαν χειροκροτώντας λιγοστά κομματικά στελέχη.

«Θα τα πούμε πάνω και μετά θα σας κάνω δηλώσεις» αρκέστηκε να πει ο Πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους που έτρεξαν να του αποσπάσουν μία πρώτη δήλωση για τα αποτελέσματα των exit poll.

To κλίμα στην Κουμουνδούρου παγωμένο και πλέον δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι η διαφορά των εννέα μονάδων δεν μπορεί να αγνοηθεί και θα αποτελέσει θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων.

Τις τελευταίες ώρες ο Πρωθυπουργός γίνεται δέκτης εισηγήσεων από στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας να πάει σε πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο, με πιθανότερη ημερομηνία την 30η Ιουνίου.

«Αν η διαφορά ξεπεράσει τις οκτώ μονάδες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να προλάβουμε μεγαλύτερο κακό», φέρεται να του είπαν με έκδηλη την ανησυχία στα λόγια τους.

Πρόσωπα ωστόσο του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού, έχουν αντίθετη άποψη και επιμένουν ότι οι εθνικές εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο, για λόγους πολιτικής σταθερότητας. Οπως εκτιμούν υπάρχει ακόμα χρόνος να μικρύνει η ψαλίδα και να επουλώσει τις πληγές του ο βαριά τραυματισμένος απο την κάλπη της 26ης Μαΐου ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...