320
Πινακίδα στο κέντρο του Λος Αντζελες που τιμάει τον πρώην αστέρα των Λέικερς | Reuters

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί οι Αρχές στράφηκαν κατά του TMZ

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2020, 17:03
Πινακίδα στο κέντρο του Λος Αντζελες που τιμάει τον πρώην αστέρα των Λέικερς
|Reuters

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί οι Αρχές στράφηκαν κατά του TMZ

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2020, 17:03

Εντονη κριτική κατά της ιστοσελίδας ΤΜΖ ότι μετέδωσε την είδηση θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ χωρίς να έχουν πρώτα ειδοποιηθεί οι οικογένειες των θυμάτων, άσκησε ο σερίφης του Λος Αντζελες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης της κομητείας του LA, Αλεξ Βιγιανέβα κατήγγειλε την ιστοσελίδα TMZ ότι μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Μπράιαντ και των άλλων οκτώ επιβαινόντων του ελικοπτέρου χωρίς προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των θυμάτων και να έχουν ενημερωθεί οι οικογένειές τους.

«Υπήρχαν σοβαρές εικασίες για το ποια είναι η ταυτότητά τους, εντούτοις, θα ήταν τελείως ακατάλληλο να προσδιορίσουμε οποιονδήποτε ονομαστικά, έως ότου οι αρμόδιοι κάνουν την ταυτοποίηση με την προβλεπόμενη διαδικασία και ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους», δήλωσε ο Βιγιανέβα.

«Θα ήταν εξαιρετικά ασεβές να συνειδητοποιήσεις ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκοτώθηκαν και να το έχεις μάθει από το TMZ. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο υποδιοικητής Τιμ Μουρακάμι είχε προβεί σε παρόμοια ανάρτηση στο twitter:

«Είμαι λυπημένος που την στιγμή που εμείς συλλέγαμε στοιχεία για τα γεγονότα, τα Μέσα ανακοίνωναν πως ο Κόμπι πέθανε. Καταλαβαίνω την βιασύνη αλλά σας παρακαλώ να μας επιτρέψετε να κάνουμε τις προσωπικές ειδοποιήσεις στους αγαπημένους τους. Είναι πολύ ψυχρό να μαθαίνεις την απώλεια των δικών σου από τα μίντια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...