304
Συνωστισμός παρατηρείται και στα γυμναστήρια, ειδικά τις ώρες αιχμής | Instagram

Κλείνουν γυμναστήρια, σχολές χορού, αθλητικά κέντρα; Tι συνέβη στο Ηolmes Place

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2020, 12:36
Συνωστισμός παρατηρείται και στα γυμναστήρια, ειδικά τις ώρες αιχμής
|Instagram

Κλείνουν γυμναστήρια, σχολές χορού, αθλητικά κέντρα; Tι συνέβη στο Ηolmes Place

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2020, 12:36

Το κλείσιμο των γυμναστηρίων, των σχολών χορού, των αθλητικών κέντρων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και την αναστολή ή τον περιορισμό λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και των Κέντρων Αποκατάστασης, συνιστά ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ηδη, σημειώνεται, κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε σε εργαζόμενο (γυμναστή) της γνωστής «αλυσίδας» γυμναστηρίων Holmes Place, και συγκεκριμένα στο Μαρούσι.

Η ανακοίνωση για το Μαρούσι

Κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους του club Αμαρουσίου με τον ιό Covid-19, θα θέλαμε καταρχάς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, συνοδευόμενη από ευχές για ταχεία ανάρρωση. 

Βασική προτεραιότητα των Holmes Place, αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των μελών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που περιλαμβάνει: Διενέργεια άμεσης απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του club Αμαρουσίου Για τον λόγο αυτόν, αύριο Τρίτη 10/3, το Club θα ανοίξει εκτάκτως στις 9:00 π.μ.

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε είδους δράση που αφορά στο συνωστισμό πολιτών θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά. Ολοι μαζί συνεργαζόμαστε για να προστατέψουμε την υγεία και τις ζωές μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, αναφορικά με την εισήγησή του.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του κ. Πατούλη, υπενθυμίζεται, είχε ζητηθεί ο περιορισμός ή και η κατάργηση των επισκεπτηρίων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες  από σήμερα 11/3/2020, έως 18/3/2020, δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020 – Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο».

Η υλοποίηση του προγράμματος, διευκρινίζεται, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6 εως 10 Απριλίου 2020, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία, δηλαδή από τις 9:00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., στην Αθήνα (Πεδίον του Αρεως) και στον Πειραιά (στην πλατεία Αλεξάνδρας).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...