358
Οι  ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Σουζάν Ιτον ήταν ζωντανή όταν ο 27χρονος Χανιώτης την πέταξε στη στοά του γερμανικού καταφυγίου. | Τwitter

Κατέρρευσε ο σύζυγος της αμερικανίδας βιολόγου όταν έμαθε το βασανιστικό της τέλος

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 10:26
Οι  ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Σουζάν Ιτον ήταν ζωντανή όταν ο 27χρονος Χανιώτης την πέταξε στη στοά του γερμανικού καταφυγίου.
|Τwitter

Κατέρρευσε ο σύζυγος της αμερικανίδας βιολόγου όταν έμαθε το βασανιστικό της τέλος

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 10:26

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της Σουζάν Ιτον, ο σύζυγος της και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη, προκειμένου να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρεθεί η 60χρονη.

Οταν η άτυχη βιολόγος εντοπίστηκε νεκρή στο γερμανικό καταφύγιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οικογένειά της έφυγε από την Ελλάδα και έκτοτε ενημερωνόταν τηλεφωνικά για την πορεία των ερευνών για τον θάνατό της.

Ο επικεφαλής των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.  στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για όλες τις εξελίξεις.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα, ο σύζυγός της – ο βρετανός επιστήμονας Αντονι Α. Χάιμαν- έμαθε ότι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν σεξουαλικό.

Οταν ο Χάιμαν άκουσε ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο Χανιώτη πριν τη σκοτώσει και την πετάξει στη σπηλιά, δεν άντεξε, ξέσπασε σε λυγμούς και αρνούμενος να μάθει άλλες λεπτομέρεις για τις συνθήκες θανάτου της Σουζάν, έδωσε το ακουστικό στην αδελφή της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του ότι βίασε την 60χρονη ενώ ήταν αναίσθητη!

«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ», είπε στους αστυνομικούς. «Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».

Οταν είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της, έκανε όπισθεν και την χτύπησε ξανά.

«Εβγαλα από το πορτ μπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ», περιέγραψε στους αστυνομικούς.

Οι  ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Σουζάν Ιτον ήταν ζωντανή όταν ο 27χρονος την πέταξε στη στοά του γερμανικού καταφυγίου.

Πλέον οι αρχές ερευνούν αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις κατά γυναικών, με πρόσφατη την καταγγελία τουρίστριας που δέχθηκε επίθεση στο Κολυμπάρι χωρίς ευτυχώς να πέσει θύμα βιασμού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...