398
Ο κ. Κομίνης συζητά με τον βοηθό του λίγο πριν το ντέρμπι «τιναχτεί στο αέρα» | IntimeSports

Κατάθεση Κομίνη: «Γιατί διέκοψα τον αγώνα»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 12:08
Ο κ. Κομίνης συζητά με τον βοηθό του λίγο πριν το ντέρμπι «τιναχτεί στο αέρα»
|IntimeSports

Κατάθεση Κομίνη: «Γιατί διέκοψα τον αγώνα»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 12:08

Την κατάθεση του για όσα έγιναν στον περιβόητο αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έστειλε με γραπτή του κατάθεση στον αθλητικό δικαστή ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης.

Ο έλληνας διαιτητής υποστήριξε μάλιστα πως είχε κατακυρώσει (!) το γκολ του ΠΑΟΚ προτού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης εισβάλει στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο κ. Κομίνης περιγράφει τις κινήσεις του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την απειλή του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ προς τον ίδιο τον ίδιο.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Στο 89′ λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια.

Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today». Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνας Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90’5 Βαρέλα. 1-0

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».