210
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της ΝΔ στο Περιστέρι | ΙΝΤΙΜΕNEWS

Καραμανλής: Συστρατευμένοι στο πλευρό Μητσοτάκη για μια καθαρή νίκη

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 19:41
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της ΝΔ στο Περιστέρι
|ΙΝΤΙΜΕNEWS

Καραμανλής: Συστρατευμένοι στο πλευρό Μητσοτάκη για μια καθαρή νίκη

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 19:41

Το σύνθημα για συστράτευση στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία με σκοπό μια καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές έδωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε μια κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού για τις ισορροπίες εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καραμανλής γενικά αποφεύγει τις δημόσιες παρεμβάσεις, η σιωπή του είναι παροιμιώδης. Ομως, τέσσερις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο προσήλθε στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι όπου θα έδινε την κεντρική ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, αλλά έδωσε και το σύνθημα της νίκης.

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους νεοδημοκράτες που είχαν σπεύσει στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου.

«Είμαστε όλοι εδώ, συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους», τόνισε ο κ. Καραμανλής, για να συμπληρώσει:

«Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει» συμπλήρωσε.