299
«Talking about good examples of Macedonian opportunities and EU like “TuVunu” #Macedonia #Komotini #EP», γράφει η λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας από το Ιnstagram της Εύας Καϊλή - Εξ ου και η παρουσία στο συλλαλητήριο | instagram.com/evakaili

Καϊλή: Δικαίωμά μου να πάω στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2018, 12:26
«Talking about good examples of Macedonian opportunities and EU like “TuVunu” #Macedonia #Komotini #EP», γράφει η λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας από το Ιnstagram της Εύας Καϊλή - Εξ ου και η παρουσία στο συλλαλητήριο
|instagram.com/evakaili

Καϊλή: Δικαίωμά μου να πάω στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2018, 12:26

Μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, η Εύα Καϊλή (η ευρωβουλευτής της Ελιάς, γέννημα-θρέμμα της συμπρωτεύουσας) επέλεξε να κάνει μία σειρά από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις για να απαντήσει σε όσους την έψεξαν για την επιλογή της να δώσει το παρών στη λαοσύναξη για το όνομα της Μακεδονίας.

Η παρουσία της στο συλλαλητήριο δεν έμεινε ασχολίαστη, προκαλώντας και φίλια πυρά, όπως του Δημήτρη Χατζησωκράτη (μέλους της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) που έσπευσε να σημειώσει ότι με τέτοια πράγματα «δεν χτίζεται σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα».

«Σε όσους και όσες μου λένε ‘να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο’ απαντώ ξεκάθαρα: ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα!», ήταν το σχόλιο αποδοκιμασίας της κυρίας Καϊλή από τον κ. Χατζησωκράτη.

Σε όσους και όσες μου λένε: «να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο» απαντώ…

Geplaatst door Δημήτρης Χατζησωκράτης op Zondag 21 januari 2018

Σε όλες τις παρεμβάσεις, πάντως, η Εύα Καϊλή, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Ιβάν Σαββίδη, έκανε λόγο για «αυθόρμητη προσέλευση» του κόσμου, για την οποία δεν πρέπει και δεν μπορεί κανείς να γενικεύσει. Στις δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα FM, έδωσε μάλιστα και ευρωπαϊκή διάσταση στο συλλαλητήριο καθώς όπως σημείωσε -βάσει της προσωπικής της εμπειρίας ως ευρωβουλευτού- στις Βρυξέλλες θεωρείται ότι οι Ελληνες ήταν παραιτημένοι για την υπόθεση της Μακεδονίας!

«Όσοι πήγαν, δεν ήταν εθνικιστές, όπως και όσοι δεν πήγαν, δεν ήταν προδότες», ήταν η φράση της ευρωβουλευτού με την οποία απάντησε στις οργισμένες αντιδράσεις για το συλλαλητήριο, ανάμεσά τους και αυτή από τον Παύλο Πολάκη και όσα κατήγγειλε σε μία ακόμη «πύρινη» ανάρτησή του στο Facebook.

Τωρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις1)Το συλλαλητήριο ειχε κόσμο (αναμεςα 90-100 χιλιάδες) που…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zondag 21 januari 2018

Σύμφωνα με την κυρία Καϊλή, στο συλλαλητήριο της Κυριακής ήταν κόσμος που «ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι η συζήτηση για τα σύμβολα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή». «Για μένα», πρόσθεσε, «είναι ευκαιρία να πιάσουμε το θέμα από την αρχή και όχι από την παράδοση του ονόματος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...