474
Σύμφωνα με τον Ταγιάνι, η νέα εισαγωγή του ιταλού πρώην πρωθυπουργού αφορά σε «προγραμματισμένες εξετάσεις» | REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 18:18
Σύμφωνα με τον Ταγιάνι, η νέα εισαγωγή του ιταλού πρώην πρωθυπουργού αφορά σε «προγραμματισμένες εξετάσεις»
|REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 18:18

Ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, σε κανονική κλίνη και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, κατά τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως ο «Καβαλιέρε» είναι ογδόντα έξι ετών και είχε πάρει εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο πριν λίγες εβδομάδες, στις 19 Μαΐου, έπειτα από 45 ημέρες νοσηλείας.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας πάσχει από μια χρόνια μορφή λευχαιμίας.

Η σύσκεψη του κόμματος του, Φόρτσα Ιτάλια, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, ακυρώθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ερωτηθείς σχετικά με τη νέα εισαγωγή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι δήλωσε ότι «αφορά εξετάσεις που είχαν ήδη προγραμματισθεί και αποφασίσθηκε απλώς να γίνουν λίγες ημέρες νωρίτερα».

Ο υπουργός Υποδομών της Ιταλίας και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, θέλησε από την πλευρα του να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στον «Καβαλιέρε», γράφοντας στο Instagram: «Forza Silvio!» («Δώστου, Σίλβιο!»).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matteo Salvini (@matteosalviniofficial)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...