• Στην αγκαλιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Μπάμπης Στόκας των Πυξ Λαξ: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας

    Χρειάζεται λαμπερά πρόσωπα ένα κόμμα τόσο προσωποπαγές όπως η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Φαίνεται ότι χρειάζεται. Ετσι, εν όψει ευρωεκλογών, η Πλεύση Ελευθερίας απέκτησε το δικό της celebrity το βράδυ της Τρίτης: σε ένα προσωπικό μεν σόου, η κυρία Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, με 33 ονόματα, από τα οποία ξεχώρισε αυτό του Μπάμπη Στόκα, τραγουδιστή των περίφημων Πυξ Λαξ.

     

    Η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν γενικά πολύ χαρούμενη παρουσιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας. Μάλιστα, της προσέφεραν και μια τούρτα με ένα κεράκι με τον αριθμό οκτώ, καθώς το κόμμα προ ημερών έκλεισε τα οκτώ του χρόνια (ιδρύθηκε στις 19 Απριλίου 2016). Η κυρία Κωνσταντοπούλου έσβησε το κεράκι.

    Αλλά ο ενθουσιασμός της προέδρου δεν έμεινε μόνο στην υπερμεγέθη τούρτα. Ανέφερε με χαρά τα ονόματα των υποψηφίων –υπάρχουν και άλλα ανθυπο-celebrities, όπως η ηθοποιός Αννα Ρεζάν Κριτσάλη, η αθλήτρια κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου και η Αλεξάνδρα Σάντα, κόρη του θρυλικού αντιστασιακού Λάκη Σάντα– και όταν έφτασε η ώρα του κ. Στόκα, ξεπέρασε τον εαυτό της.

     

    Είπε ότι αν είχε ντραμς θα τα χτυπούσε και αν θυμόταν καλά τα μαθήματα κιθάρας, «θα έκανα κάποιες συγχορδίες», αλλά αρκέστηκε να συστήσει τον 29ο υποψήφιο –«τα ρα ρα ραν», προσέθεσε, για να δώσει τον δραματικό τόνο–, τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό, καλλιτέχνη και στιχουργό και συνιδρυτή των Πυξ Λαξ.

    Ο κ. Στόκας ευχαρίστησε την κυρία Κωνσταντοπούλου για τα καλά λόγια της, αλλά πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Η γιαγιά μου έλεγε “500 τόνοι λόγια, 15 γραμμάρια πράξεις”. Ευχαριστώ πολύ τη Ζωή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

     

    Συμπλήρωσε ότι «η Ζωή έχει αγνή καρδιά» και πως ο ίδιος ρίχνεται στη μάχη των ευρωεκλογών με αγνές προθέσεις. Αλλά δεν απέφυγε τον πειρασμό της συνωμοσιολογίας: ζήτησε «να μη χαθεί κανένας (sic) ψήφος, γιατί είναι το μόνο που μας έχει μείνει. Σε λίγα χρόνια μπορεί να μας πουν ότι δεν χρειάζεται…».

     

     

     

  • Η τρολιά της ΕΛ.ΑΣ. για την αφρικανική σκόνη και την Ακρόπολη με καμήλες

    H επήρεια της αφρικανικής σκόνης –ορθότερα: η σοσιαλμιντιακή επήρεια του φαινομένου, που γέμισε το Facebook και το Instagram με φωτογραφίες από την απόκοσμα «πορτοκαλί» Αθήνα– έπληξε και την ΕΛ.ΑΣ. Με την καλή έννοια.

     

    Η Ελληνική Αστυνομία έκανε το πρωί της Τετάρτης μια χιουμοριστική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook συνοδεύοντας την ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους με μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Ακρόπολη με καμήλες.

  • Ο Στίγκας των Σπαρτιατών εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχει αξιοπρέπεια με τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσαν υπόμνημα»

    Γενικά δεν είναι να ασχολείσαι με το τι λέει και τι κάνει ο Βασίλης Στίγκας, ο άνθρωπος που αφού είδε το κόμμα του να μπαίνει στη Βουλή, το βράδυ των εκλογών του Ιουνίου, το πρώτο πράγμα που βρήκε να πει ήταν να εξάρει τον ρόλο και την πολιτεία του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη. Ομως αυτά που είπε στη Βουλή, την Τετάρτη, εν αναμονή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τη συμμετοχή ή όχι των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, έχουν το μικροπολιτικό τους ενδιαφέρον.

     

    Διότι ο κ. Στίγκας όχι μόνο έκρινε σκόπιμο να επιτεθεί σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά, για τα υπομνήματα που κατέθεσαν στον Αρειο Πάγο προκειμένου να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, αλλά έπλεξε και το εγκώμιο του ΣΥΡΙΖΑ!

     

    «Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά οι ζηλωτές του Πινοσέτ έχουν πετάξει τις δημοκρατικές μάσκες και δείχνουν ξεκάθαρα τις νεοταξικές προθέσεις τους και τα αντιδημοκρατικά ένστικτά τους. Μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, ακολουθούν και οι ουρές, το δημοκρατικό, με εισαγωγικά, ΠΑΣΟΚ, με τον “τελειωμένο” κ. Ανδρουλάκη, που πραγματικά μετράει μέρες, και το απόκομμα, η Νέα Αριστερά, με τα υπομνήματα-παρωδία που προσβάλλουν βάναυσα τους ελληνες πολίτες, αλλά και το ίδιο το δικαστικό σώμα», ανέφερε ο κ. Στίγκας σε παρέμβασή του στη Βουλή.

     

    «Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ, να το πω κι αυτό γιατί εγώ δεν φοβάμαι, έχει αξιοπρέπεια με τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσαν υπόμνημα. Εχει αξιοπρέπεια», είπε επίσης ο κ. Στίγκας.

     

    Εκείνη την ώρα στο προεδρείο της Βουλής ήταν η Ολγα Γεροβασίλη, βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Αρτας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πρέπει να δαγκώθηκε: παρενέβη και σχολίασε προς τον κ. Στίγκα ότι «κατατέθηκε επιστολή, σας θυμίζω».

     

    «Καλά εντάξει, για υπόμνημα λέω, όπως κάναν οι άλλοι», τη διόρθωσε ο κ. Στίγκας, εκθέτοντας στην Εθνική Αντιπροσωπεία την αμέλεια, αν όχι τη σκοπιμότητα, του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν φρόντισε να ακολουθήσει τα άλλα κόμματα για να αποκλειστεί το κόμμα-διάδοχος της Χρυσής Αυγής και αντί υπομνήματος στον Αρειο Πάγο απλώς συνέταξε μια επιστολή για το θεαθήναι.




text
  • Εκρηξη των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα λέει ο ΟΟΣΑ. Ε, με αυτούς τους μισθούς, λογικό δεν είναι;


    6 Μαΐου 2024, 10:05