• Το βίντεο στο TikTok με το κούρεμα Κασσελάκη «μπορεί να κόστισε 50.000 με 100.000 ευρώ» (λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης)

    Για το θέμα του Στέφανου Κασσελάκη με τις αναρτήσεις στα social media, τα έχουμε ξαναπεί: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό κάνει: παράγει καθημερινά περιεχόμενο για να ασχολούμαστε, να χαζεύει ο κόσμος και να διατηρείται ο ίδιος στην επικαιρότητα.

     

    Τελευταίο του σόου το ότι πήγε να κουρευτεί, καθώς την Παρασκευή παρουσιάζεται, τελικά στη Θήβα (ύστερα από ένα ρεπεράζ σε άλλα στρατόπεδα), για να υπηρετήσει κάποιες ημέρες στον Στρατό στο πλαίσιο των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

     

    Το βίντεο ξεκινά με τον κ. Κασσελάκη να πηγαίνει προς το κουρείο μαζί με τη σκυλίτσα του και έπειτα να την παίρνει στην αγκαλιά του και να της λέει πως θα του λείψει πολύ. Λίγο αργότερα ακούγεται μια γυναικεία φωνή να τον ρωτάει πώς θα κόψει τα μαλλιά του και ο κ. Κασσελάκης της απαντάει: «ΣΥΡΙΖΑ» –καλό, έ;

     

    Κατά τη διάρκεια του κουρέματος ακούγεται το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» –καλό, ε;

     

    Και το βίντεο κλείνει με τον κ. Κασσελάκη φρεσκοκουρεμένο να λέει «εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά, όπως και η καρδιά» –καλό, έ;

     

    @skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

    Βέβαια, μιλάμε για ένα βίντεο υπερπαραγωγή, με σκηνοθεσία, μοντάζ κ.λπ., που σε κάνει να απορείς για το πόσοι και πόσα χρειάστηκαν για να γυριστεί.

     

    Μια ιδέα μας έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος, αν μη τι άλλο, ξέρει από social media –έχει, όχι έναν, αλλά τρεις συνεργάτες να φροντίζουν την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

     

    Ο κ. Γεωργιάδης, λοιπόν, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας (και με την ιδιότητα του ειδήμονος) το βίντεο με το κούρεμα του κ. Κασσελάκη, ανέφερε αρχικά με δηκτικό ύφος: «Εικάζω ότι περισσότερη ώρα τού πήρε να γυρίσει το βίντεο από όσο θα κρατήσει η στρατιωτική του θητεία».

     

    Και εκτίμησε ότι το κόστος του βίντεο ανέρχεται «σε 50.000- 100.000 ευρώ».

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

     

  • Ο Φαήλος Κρανιδιώτης «κόπηκε» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

    Περνάμε στη Νέα Δημοκρατία για να πούμε ότι ο Γαρουφαήλ (Φαήλος) Κρανιδιώτης, άλλοτε πουλέν του Αντώνη Σαμαρά, από τα χρόνια της Πολιτικής Ανοιξης αλλά και ως το 2012 ως υποψήφιος της ΝΔ, μετέπειτα ιδρυτής της Νέας Δεξιάς και πιο πρόσφατα επικεφαλής της Εθνικής Δημιουργίας με τον Θάνο Τζήμερο (δεν πήγε καλά αυτό, μόλις 48.036 ψήφοι και 0,81% στις εκλογές του Μαΐου του 2023), δεν θα είναι τελικά υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς ευρωεκλογές.

     

    Το όνομα του κ. Κρανιδιώτη είχε συζητηθεί στο πλαίσιο της ανάγκης της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας προς τη λαϊκή, αν όχι εθνικιστική Δεξιά, αλλά τελικά φαίνεται πως πρυτάνευσε η λογική ενός πιο συγκεκριμένου πολιτικού ύφους για την κυβερνητική παράταξη στις ευρωκάλπες.

     

    Οπως έγραψε η «Καθημερινή», ο Γιάννης Μπρατάκος, ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, επικοινώνησε με τον 58χρονο πολιτευτή για να τον ενημερώσει σχετικά.

     

    Εγραψε συγκεκριμένα το «Θεωρείο»: «Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπρατάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, όπου τον ενημέρωσε πως δεν θα συμπεριληφθεί στις εκλογικές λίστες, όπως είχε φημολογηθεί το προηγούμενο διάστημα. Η λογική της σχετικής φημολογίας στηριζόταν στο γεγονός πως η ΝΔ αναζητάει μια υποψηφιότητα αμιγώς δεξιά, που μπορεί να συσπειρώσει ένα τέτοιο ακροατήριο».

     

    ΥΓ. Μετά από αυτές τις εξελίξεις και καθώς η «τρύπα» εντοπίζεται όχι μόνο στα πολύ δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, είναι πιθανό να υπάρξει εκ νέου επιστράτευση του μέχρι πρότινος «κομμένου» Θοδωρή Ζαγοράκη, ευρωβουλευτή από το 2014, ο οποίος φλέρταρε τελευταία με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Επίσης προκειμένου να ενισχυθεί η ευρωλίστα της ΝΔ ενεργοποιείται και η υποψηφιότητα της Σαλονικιάς Μαρίας Σπυράκη, η οποία αφού δικαιώθηκε πανηγυρικά από τις καταγγελίες που την είχαν οδηγήσει εκτός ευρωομάδας του κυβερνώντος κόμματος, αναμένεται να επιστρέψει μετά πολλών επαίνων στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

  • Από τον Παύλο Σαράκη το πρώτο «αντάρτικο» κατά Βελόπουλου στην Ελληνική Λύση

    Οχι βέβαια, ότι όλα είναι ρόδινα για τον χώρο στα δεξιά της ΝΔ. Χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

     

    Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Παύλος Σαράκης, διαφώνησε με την απόφαση του αρχηγού για τη στάση της Ελληνικής Λύσης στο νομοσχέδιο για την ενίσχυση της δικηγορικής ύλης, με συνέπεια να αντικατασταθεί από τη θέση του εισηγητή.

     

    Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» του Καναλιού της Βουλής, ο κ. Σαράκης, ο οποίος είναι ποινικολόγος, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη μη υπερψήφιση του νομοσχεδίου, λέγοντας ότι ως δικηγόρος δεν μπορεί να πάει κόντρα σε ένα νομοσχέδιο θετικό για τον νομικό κόσμο.

     

    «Ακούω ότι θα αντικατασταθώ από εισηγητής επειδή συμφωνώ και θέλω να ψηφίσω. Εκπλήσσομαι. Αυτά είναι πρωτοφανή» είπε ο κ. Σαράκης. Μία ώρα αργότερα όντως αντικαταστάθηκε ως εισηγητής από τον Στέλιο Φωτόπουλο, βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

     

    Αλλά ο κ. Σαράκης δεν έμεινε μόνο εκεί: φρόντισε να βάλει ψηλά τον πήχη για τις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι όποιο ποσοστό κάτω από 10% για την Ελληνική Λύση θα είναι αποτυχία…




text
  • Για «πατριωτική Αριστερά» μιλάει ο Στέφανος. Πρέπει να βρει χώρο και για τη θρησκεία


    15 Μαΐου 2024, 15:43