• Γιατί ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε «είσαι κλόουν» στον Αδωνι Γεωργιάδη

    Το γεγονός ότι θα έχουμε εκλογές «από τον Απρίλιο και μετά», όπως απεφάνθησαν οι σοφοί του Μεγάρου Μαξίμου, σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο αναμονής, σε ένα είδος πολιτικού ψευδοπολέμου. Που σημαίνει επίσης ότι αν μη τι άλλο αρχίζει μια περίοδος με άφθονο γέλιο –και γελοιότητα, αλλά αυτή μάλλον δεν έχει εποχή.

     

    Ενα πρώτο δείγμα πήραμε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, όπου καλεσμένοι ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος.

     

    Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στην υπόθεση των υποκλοπών, με τον κ. Γεωργιάδη να εκτελεί μια από τις γνωστές του υπεκφυγές.

     

    «Ολη η υπόθεση των υποκλοπών, προσωπικά, μου είναι αδιάφορη. Ο κ. Ηλιόπουλος υπήρξε κομμουνιστής στα νιάτα του, όπως ο κ. Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ κτλ. κι όλοι αυτοί…», άρχισε να επιχειρηματολογεί ο κ. Γεωργιάδης, για να τον διακόψει ο κ. Ηλιόπουλος:

     

    «Δόξα τω Θεώ δεν υπήρξα φασίστας. Δόξα τω Θεώ».

     

    Και ακολούθησε πάνω κάτω ο εξής διάλογος:

     

    Α.Γ.: «Μα κομμουνισμός και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα. Είναι ακριβώς…»

     

    Ν.Η.: «Εγώ δεν υπήρξα φασίστας, δεν πούλαγα βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους…»

     

    Α.Γ.: «Πίστευες στον Τσαουσέσκου και στον Στάλιν, δεν μπορεί να σε πειράζει η παρακολούθηση τηλεφώνων. Είναι ευθέως υποκριτικό».

     

    Ν.Η. «Είσαι κλόουν».

     

    Τότε ο κ. Γεωργιάδης, εμφανώς κλοουνισμένος, ζήτησε την παρέμβαση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Μαρίας Αναστασοπούλου, διαμαρτυρόμενος ότι επειδή στρίμωξε τον κ. Ηλιόπουλο ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τα περί Πλεύρη και τα «είσαι κλόουν».

     

    Τέλος πάντων, επειδή άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις, ιδού και το σχετικό βίντεο [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Τι συνέβη με τη Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Βασίλη Κορκίδη στην κοπή πίτας της Μητρόπολης Πειραιά;

     

    Ενα «γαλάζιο» επεισόδιο στον Πειραιά, με πρωταγωνιστές την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Βασίλη Κορκίδη, προέδρου της ΕΣΕΕ αλλά και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ανέδειξε με την αρθρογραφία της την Τετάρτη η «Καθημερινή».

     

    Ενα επεισόδιο που σχετίζεται, όπως αναφέρεται, με τις επικείμενες εκλογές και τη μάχη για τον σταυρό στην Α’ Πειραια, όπου ως γνωστόν θα είναι υποψήφια και η κυρία Μιχαηλίδου.

     

    Η υψηλή δημοτικότητα και το σημαντικό έργο της υφυπουργού, σε συνδυασμό με τη μείωση των εδρών, λόγω απογραφής, στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, έχει αγχώσει τους ήδη εκλεγμένους με αποτέλεσμα να υπάρξουν… εντάσεις, σε βαθμό που ο κ. Κορκίδης να φτάσει στο σημείο να της ασκήσει δημόσια κριτική ακόμα και για τις δικαιολογημένες παρεμβάσεις της σχετικά με τη λειτουργία του «Χαμόγελου του Παιδιού».

     

    Εγραψε το «Θεωρείο» στην «Καθημερινή»:

     

    «Ενα ασυνήθιστο επεισόδιο για… γιορτινές μέρες έλαβε χώρα στην κοπή πίτας της Μητρόπολης Πειραιά. Εκεί παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος όταν είδε την υφυπουργό τής άσκησε δριμεία κριτική για την… κριτική που ασκεί στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Ως γνωστόν, η υφυπουργός έχει ανοίξει σκληρό πόλεμο με τη δομή και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ την κάλεσε να μην το συνεχίσει, λέγοντας πως το “Χαμόγελο” κάνει κοινωνικό έργο. Πολλοί βέβαια βλέπουν ως αιτία του επεισοδίου τις επικείμενες εκλογές, καθώς η Δόμνα είναι αντίπαλος με τον νυν βουλευτή και γαμπρό του Κορκίδη, τον Γιάννη Μελά. Το επεισόδιο πάντως έληξε σύντομα και τουλάχιστον η Μιχαηλίδου έφυγε με χαμόγελο, αφού της έτυχε το φλουρί αμέσως μετά».




text
  • Επρεπε να αφήσουν τη Ζωή να κάνει ένα anchor πριν τη ψηφοφορία


    28 Μαρτίου 2024, 22:23