• Ο Λοβέρδος παίζει με ντραμς τα κάλαντα - και ο Νίκος Παπανδρέου τον συνοδεύει στην κιθάρα

    Τι κάνεις όταν έχεις χάσει την ευκαιρία να γίνεις αρχηγός ενός κόμματος και στα 66 σου περιμένεις να γίνουν εκλογές; Αλλοι το γυρίζουν στο ψάρεμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το γύρισε στη μουσική –άρχισε να παίζει ντραμς.

     

    Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε με σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, ο κ. Λοβέρδος είναι ο ντραμερ στην μπάντα «Δεύτερη Ευκαιρία», η οποία έχει για κιθαρίστα έναν άλλον 66χρονο, τον Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του περιμένει να γίνουν εκλογές: ώστε να εκλεγεί βουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης και να του δώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή.

     

    Τέλος πάντων, χρονιάρες μέρες, η μπάντα «Δεύτερη Ευκαιρία» έπαιξε κάλαντα. Και μολονότι ποτέ δεν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση, αξίζει να τους δώσουμε άλλη μία…

     

  • Ο Τάκης Λεμονής για υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά

    Μένουμε στα της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας, για να πούμε ότι «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», που κυκλοφόρησαν εκτάκτως την Παρασκευή, έγραψαν πως ο Τάκης Λεμονής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής (και του Ολυμπιακού) είναι έτοιμος για μια δεύτερη καριέρα, αυτή τη φορά στην πολιτική ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, φυσικά στην Α’ Πειραιώς.

     

    Θα μπορούσε βέβαια να είναι και ένα νέο ανέκδοτο της γνωστής σειράς με πρωταγωνιστή τον… σερ Takis (ο κ. Λεμονής έχει γίνει viral ως ο πάντα έτοιμος για οτιδήποτε του ζητηθεί –είναι πχ. πάντα έτοιμος να καλύψει το κενό ενός προπονητή που απολύεται από τον Ολυμπιακό, αλλά στη μπαρουφολογία του Διαδικτύου έχει εμφανιστεί και ως έτοιμος να διαδεχτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’).

     

    Ομως το ρεπορτάζ της Τζίνας Μοσχολιού στα «Νέα» είναι σαφές: στη Χαριλάου Τρικούπη συζητούν τόσο την υποψηφιότητα του κ. Λεμονή όσο και του Νίκου Σαργκάνη, θρυλικού τερματοφυλακα.

     

    Εγραψαν συγκεκριμένα «Τα Νέα»:

     

    «Από τον χώρο του αθλητισμού, το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει σε προχωρημένες συζητήσεις (κατά άλλους με επιβεβαιωμένα θετική απόκριση) για το ψηφοδέλτιο του Νοτίου Τομέα της Β’ Αθηνών με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τον Νίκο Σαργκάνη, κατά κόσμον “Φάντομ” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγο πιο νότια, στον Πειραιά, το πράσινο ψηφοδέλτιο μπορεί να έχει ξεκάθαρα κόκκινες αποχρώσεις και λιμανίσιο αέρα, αφού έχει συζητηθεί το όνομα του αγαπημένου των φιλάθλων Τάκη Λεμονή, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Επίσης ακούγεται το όνομα του Παναγιώτη Φασούλα, παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, ευρωπαίου πρωταθλητή, μέλους του Hall of Fame της FIBA και πρώην δημάρχου της πόλης».




text
  • Το καράτε στα τυπικά προσόντα για βουλευτική έδρα


    25 Απριλίου 2024, 08:34