• Πόσο Αδωνι Γεωργιάδη να αντέξει κανείς; Εδωσε ταυτόχρονα τρεις προεκλογικές ομιλίες με ολόγραμμα!

    Το ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνει μια απίστευτα επιθετική προεκλογική εκστρατεία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, το είχε αποδείξει εδώ και καιρό –πριν καν προκηρυχθούν οι εκλογές, εδώ που τα λέμε.

     

    Ομως πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει, ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει με Σεργκέι Μπούμπκα των προεκλογικών εμφανίσεων –που σπάει τα ρεκόρ εκδήλωση την εκδήλωση: θέλει να δώσει τόσο πολύ «Γεωργιάδη» στο κοινό της περιφέρειάς του, που δεν του φτάνει πια ο εαυτός του.

     

    Ετσι, το περασμένο Σάββατο μίλησε σε τρεις προεκλογικές εκδηλώσεις ταυτόχρονα –σε Μαρούσι, Γαλάτσι και Ψυχικό– μέσω ολογράμματος!

     

    Τις παράλληλες εκδηλώσεις παρουσίασαν η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου από το Γαλάτσι, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος από το Μαρούσι και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης από το Νέο Ψυχικό.

    Σε ανάρτησή του –που αλλού;– στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε την Κυριακή ποιος του έδωσε την ιδέα και τον βοήθησε να οργανώσει το πρωτοποριακό αυτό concept, που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο –ίσως μόνο με εκείνη τη σαχλαμάρα που είχε παίξει ο Αλ Πατσίνο πριν καμιά 20αριά χρόνια, το φιλμ «S1m0ne».

  • Η Κεραμέως λέει ότι στο πρώτο τηλεφώνημα με τον μετέπειτα σύζυγό της, εκείνος «θεώρησε ότι είμαι τρελή προφανώς»...

    Μια που πιάσαμε την πολιτική επικοινωνία και τις προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων, να πούμε ότι η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας και εκ νέου υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, έδωσε μια συνέντευξη στα «Κακά κορίτσια», Μαρία Λεμονιά και την Ελενα Καραμίχαλου, στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών» –στην οποία επιχείρησε να περάσει την εικόνα του καλού κοριτσιού της διπλανής πόρτας.

     

    Ετσι, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς γνώρισε τον σύζυγό της, Δημήτρη Λουκά. Περιγράφοντας μια εικόνα που δεν τη λες και τόσο ρομαντική.

     

    Διηγήθηκε λοιπόν η κυρία Κεραμέως:

     

    «Τον γνώρισα όταν ήμασταν και οι δυο δικηγόροι σε διαφορετικά γραφεία στην Αμερική –είχαμε κάποιους κοινούς γνωστούς. Είχε έρθει εκείνος πρόσφατα στην Αμερική, έψαχνε φίλους για να κάνει παρέα. Είχαμε ακούσει ο ένας για τον άλλον και με πήρε μια μέρα τηλέφωνο για να πάμε για καφέ. Εψαχνε κόσμο…

     

    Εγώ εκείνη την εποχή… Η αλήθεια είναι τώρα, θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό, αλλά δούλευα πάρα πάρα πολύ και όσο χρόνο είχα ελεύθερο, ήθελα ή να κοιμάμαι ή να είμαι με τους φίλους μου. Τότε λοιπόν του απάντησα “ευχαρίστως, αλλά να τα πούμε σε μερικούς μήνες”.

     

    »Αυτός θεώρησε ότι είμαι τρελή προφανώς και έκλεισε το τηλέφωνο και λέει “εντάξει, χάρηκα”.

     

    »Εγώ όμως το σημείωσα. Το σημείωσα γιατί εκείνη την εποχή δουλεύαμε για μια υπόθεση που είχε συνεχώς δικαστήρια σε όλη την Αμερική και πήγαινα από τη μία Πολιτεία στην άλλη και υπερασπιζόμουν τις θέσεις τότε σε εκείνη την υπόθεση, οπότε ήξερα ότι δεν θα είμαι καθόλου στη Νέα Υόρκη. Αλλά το είχα σημειώσει τη μέρα που θα τελείωναν τα δικαστήρια να τον πάρω τηλέφωνο, γιατί ήθελα να είμαι πάρα πολύ τυπική και συνεπής. Και τον πήρα τηλέφωνο. Ε, εκεί τον αποτέλειωσα…»

     

  • Ο Τσίπρας μπέρδεψε τα ταχυδακτυλουργικά και κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι βγάζει λαγούς από το μανίκι του

    Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική συνέντευξή του σε περιφερειακά δίκτυα θα τα διαβάσατε ίσως αλλού στο Protagon. Εδώ θα σταθούμε στον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρωτοβουλία του να ανακοινώσει, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου και αφού ήδη είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ, το Youth Pass, το επίδομα 150 ευρώ στους 18άρηδες. (Το ότι ο ένας τούς βάζει για πλάκα στα πανεπιστήμια και ο άλλος τους χαρτζιλικώνει, μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά για το πώς αντιλαμβάνονται τα κόμματα το μέλλον της χώρας, αλλά ας είναι.)

     

    Στη διακαναλική λοιπόν της Κυριακής, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μερικά μόλις 24ωρα νωρίτερα είχε βάλει βόμβα στις πανελλαδικές εξετάσεις υποσχόμενος αλλαγή των όρων της διεξαγωγής τους και είσοδο σε ΑΕΙ χωρίς βάση, διαμαρτυρήθηκε για τη ρελάνς παροχολογίας του Πρωθυπουργού προς την πιτσιρικαρία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα έρθω μια βδομάδα πριν από τις εκλογές να βγάλω κανένα λαγό από το μανίκι. Ο κ. Μητσοτάκης, βλέποντας τώρα ότι χάνει, είναι σε πανικό και κάνει νέες εξαγγελίες. Ας είμαστε σοβαροί».

    Πέρα από το γεγονός ότι η σοβαρότητα απουσιάζει γενικά, κάποιοι λεπτολόγοι στάθηκαν στο ότι ο κ. Τσίπρας και πάλι μπερδεύτηκε και φαντάστηκε έναν ταχυδακτυλουργό που βγάζει λαγό όχι από το καπέλο, αλλά από το μανίκι –κατ’ αντιστοιχία, με βάση τα ασύμμετρα ελληνικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ταχυδακτυλουργός θα έβγαζε και άσο από το καπέλο.

     

    Εξάλλου κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι ο κ. Τσίπρας πάντα είχε μια μάλλον παιδική αδυναμία στους ταχυδακτυλουργούς και μάλιστα είχε καλέσει και τον «μάγο» Οναρ στο Μέγαρο Μαξίμου όταν ήταν Πρωθυπουργός, λέγοντας και αυτός «άμπρα κατάμπρα, ούμπα τουλούμπα» (και κωλοτούμπα)…




text
  • Ορκίστηκε στρατιώτης ο Στέφανος (Χρόνια πολλά!) και πλέον αισθανόμαστε πιο ασφαλείς


    29 Μαρτίου 2024, 13:14