• To Πάσχα του Κώστα Καραμανλή στο αγαπημένο του -μυστικό- μέρος

    Για όσους είχαν αγωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αλ. Καραμανλής, δεν έκανε Πάσχα στην αγαπημένη του Ραφήνα — αλλά προτίμησε ένα από τα hidden secrets της πρωθυπουργίας του (2004-2009), το Δολό Πωγωνίου.

     

    Ο κ. Καραμανλής μετέβη με τη σύζυγό του, Νατάσσα Παζαΐτη, στο ακριτικό χωριό του νομού Ιωαννίνων για την Ανάσταση και το Πάσχα.

     

    Σύμφωνα μάλιστα με το epirusgate.gr, που δημοσίευσε και τα σχετικά πειστήρια από την παρουσία του ζεύγους Καραμανλή στο Δολό τις άγιες αυτές ημέρες, το συγκεκριμένο χωριό ήταν από τα αγαπημένα ησυχαστήρια του πρώην Πρωθυπουργού ήδη από την εποχή που ο ίδιος είχε τα ηνία και τις ευθύνες της χώρας.

    Με βάση την ίδια πηγή, στην παρέα του κ. Καραμανλή ήταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Λίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο πρώην δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου. Μαζί τους ήταν και ο πρώην υπουργός και πρώην Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης.

  • Τα οικογενειακά «χρόνια πολλά» του Τσίπρα

    Με μια οικογενειακή φωτογραφία με το άγιο φως στην αναστάσιμη λειτουργία συνόδευσε τις ευχές του για το Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου.

     

    Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος νωρίτερα είχε συνδυάσει την πολιτική με το «Μπεν Χουρ» και τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» — «Πραίτορες, Γραμματείς, Φαρισαίοι & Πόντιοι Πιλάτοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κερδοσκοπούν στο δράμα, ωθούν την κοινωνία στον Γολγοθά της αδικίας, της φτώχειας, της ανασφάλειας. Πάντα όμως, σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης»—, αρκέστηκε να συνοδεύσει τη φωτογραφία του με την Μπέτυ και τους δύο γιους του με δύο λέξεις «Χρόνια Πολλά».

     

     

    Κάποιοι βέβαια κακεντρεχείς πήγαν και θυμήθηκαν ότι κάποτε ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει άθεος, αλλά ένας Θεός ξέρει γιατί είναι κακό να συμμετέχει κανείς σε χριστιανικές τελετές και σε έθιμα, ακόμα και αν δεν πιστεύει τα υπερβατικά τους. Ένας Θεός ξέρει δηλαδή γιατί όλοι αυτοί οι πουριτανοί της θρησκείας και της πολιτικής δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν πολλοί -όλο και περισσότεροι- cultural christians εκεί έξω, σαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ο Βασίλης Κικίλιας πήρε τα βουνά στην Πάτμο

    Οικογενειακές, τρόπον τινά, ήταν και οι ευχές που έστειλε, μέσω Instagram, ο υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

     

    Ο κ. Κικίλιας έκανε μετά της συζύγου του, τουρισμό στην Πάτμο, στο Νησί της Αποκάλυψης, και από τον Προφήτη Ηλία, πόσταρε μια φωτογραφία του αγκαλιά με τον γιο του – και έγραψε: «Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους! Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

    Οντως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Αρκεί να το θυμόμαστε και όταν την καταστρέφουμε.

     




text
  • Μέχρι τις εκλογές ο Βελόπουλος θα έχει αφήσει μούσι και θα κυκλοφορεί με ράσο


    26 Απριλίου 2024, 20:51