• Ο Σάντσεθ είδε και τη Φώφη - αλλά αγνόησε τον Τσίπρα

    Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ήρθε στην Αθήνα, είδε τρεις φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη –μία στο Μέγαρο Μαξίμου, μία το μεσημέρι στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη και άλλη μία το βράδυ, στο Φόρουμ των Δελφών στο Ζάππειο– είδε και τη Φώφη Γεννηματά, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα δεν συναντήθηκε.

     

    So much για τη σοσιαλδημοκρατική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, όπως και για τη θεωρητική πανευρωπαϊκή ακτινοβολία του Αλέξη. Μπορεί να τα λέει στην Ελλάδα, αλλά το κατά πόσο αναγνωρίζεται από τους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες ως όμοιός τους είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

     

    Πέρα από τις συναντήσεις με τον κ. Μητσοτάκη, ο Πέδρο Σάντσεθ συναντήθηκε με την κυρία Γεννηματά και μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια.

    Οπως γράφτηκε, ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει εναγωνίως και αυτός συνάντηση, αλλά δεν χώρεσε στο πρόγραμμα του ισπανού πρωθυπουργού…

     

    Αν αναλογιστεί κανείς ότι στο… μενού του τραπεζώματος στον «Διόνυσο», όπως ανέφερε το «Θεωρείο» της «Καθημερινής», ήταν –πέρα από το καλαμάρι με κρέμα από φέτα– το πολιτικό ναυάγιο του Πάμπλο Ιγκλέσιας, μπορεί κανείς να δει τους πολιτικούς συνειρμούς για τον έλληνα συνοδοιπόρο των Podemos.

     

    Ο οποίος αρκέστηκε τη Δευτέρα στο να συναντήσει εκπροσώπους των δασκάλων για να γκρινιάξει που ανοίγουν τα σχολεία, όπως ανοίγουν.

  • Η Νίκη Κεραμέως παίζει και χάντμπολ

    Εντάξει, κάτι είχαμε καταλάβει τόσο καιρό, αλλά φαίνεται ότι τώρα που άνοιξαν τα σχολεία ήρθε η ώρα και της εμπέδωσης της γνώσης: Η Νίκη Κεραμέως είναι ένα αθλητικό κορίτσι.

     

    Αρχές Απριλίου την είδαμε να παίζει πινγκ πονγκ με τον Λευτέρη Αυγενάκη (βλέπε σχετική Βαβέλ, εδώ). Μετά από δυο τρεις εβδομάδες την απολαύσαμε να παίζει και βόλεϊ (άλλη Βαβέλ, εδώ). Τώρα όμως τρέχει και παίζει και χάντμπολ –και όλα αυτά τα μαθαίνουμε από τα προσεγμένα social media της υπουργού Παιδείας.

     

    Η κυρία Κεραμέως επισκέφτηκε τη Δευτέρα σχολεία στην Αυλίδα και στη Χαλκίδα, έτρεξε με μαθητές και έπαιξε χάντμπολ σε μια φωτογραφία που ήταν και κάπως αποκαλυπτική –αλλά η υπουργός δεν το λυπάται, όταν αθλείται αθλείται. Και μπράβο της.

     

     

    Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιχνίδι και χάντμπολ με τους μικρότερούς μας μαθητές:…

    Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

     

  • Ο Πολάκης έκλεισε τα 56 και μας έδειξε νέες σελίδες του φωτογραφικού άλμπουμ του

    Για όσους ενδιαφέρονται, ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε 56 ετών. Και το γιόρτασε, πέραν των άλλων, με μια ανάρτηση στο αγαπημένο του Facebook, όπου έγραψε δυο τρεις μαντινάδες και παρουσίασε μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες του.

     

    Απολαύστε υπεύθυνα.

    56 λοιπόν…..
    Άτιμε χρόνε που περνάς, σα το νερό που τρέχει
    όσο το σώμα κι αν χτυπάς, του νου η φλόγα αντέχει!!

    Γιατί…

    Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

  • Η Μπαλατσινού λέει ότι ο Κικίλιας είναι «εξαιρετικός» στην αλλαγή πάνας

    Για όσους είχαν απορία να πούμε ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας όχι μόνο αλλάζει τις πάνες του μωρού που απέκτησαν με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά είναι και ένα είδος… μετρ σε αυτόν τον τομέα. Και αυτά δεν τα λέει απλώς το ρεπορτάζ, αλλά το πιστοποιεί η ίδια η κυρία Κικίλια –έμπειρη σε αυτόν τον τομέα καθώς το αγόρι που έφερε στον κόσμο τα Χριστούγεννα είναι το τέταρτό της παιδί.

     

     

    Η κυρία Μπαλατσινού, 50 ετών, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και στην Ολγα Λαφαζάνη ενώ αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον Κικίλια τζούνιορ στο σπίτι.

     

    «Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια», είπε αρχικά η κυρία Μπαλατσινού, για να προσθέσει:

     

    «Εχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας»…

     

    Μια απορία μάς την άφησε πάντως. Τι σημαίνει να είσαι «εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας»;

     

     




text
  • Ανασχηματισμός; Ε, ναι. Μάλλον χρειάζεται


    29 Μαρτίου 2024, 09:39