683
Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε περσινή του φωτογραφία | EPA

ΗΠΑ: Συγγνώμη από την παρουσιάστρια που κορόιδεψε τον πρίγκιπα Τζορτζ για τα μαθήματα μπαλέτου

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2019, 12:09
Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε περσινή του φωτογραφία
|EPA

ΗΠΑ: Συγγνώμη από την παρουσιάστρια που κορόιδεψε τον πρίγκιπα Τζορτζ για τα μαθήματα μπαλέτου

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2019, 12:09

Η συμπαρουσιάστρια της δημοφιλούς πρωινής εκπομπής «Good Morning America» του ABC, Λάρα Σπένσερπροκάλεσε κύμα αντιδράσεων και κατηγορήθηκε για σεξισμό μετά από σχόλιό της για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την αγάπη του για το μπαλέτο.

Στον αέρα της εκπομπής, η Σπένσερ σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός πως ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχίσει μαθήματα μπαλέτου, μεταξύ των άλλων μαθημάτων που θα παρακολουθεί στο σχολείο Σεντ Τόμας, στο Μπάτερσι, από τον Σεπτέμβριο.

«Θα δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτό», είπε, αναφερόμενη στο μπαλέτο,  με την ίδια αλλά και το κοινό να ξεσπούν σε γέλια.

Γρήγορα, τα social media πήραν «φωτιά» και άρχισαν να την κατηγορούν για το σεξιστικό της σχόλιο. Ηθοποιοί, χορευτές και άλλοι της επισήμαναν ότι το σχόλιό ήταν ήταν τοξικό και στα όρια του μπούλινγκ.

Φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ, που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι τον Ιούλιο, για τα έκτα του γενέθλια

Η διάσημη ηθοποιός, χορεύτρια και χορογράφος (εκτός των άλλων) του Fame, Ντέμπι Αλεν ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της με το hashtag #boysdancetoo.

Μετά από όλα αυτά, η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή της στο Instagram:

«Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Από το μπαλέτο, μέχρι οτιδήποτε στη ζωή θέλετε να εξερευνήσετε, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν το πάθος τους. Αναρριχηθείτε στο βουνό σας και αγαπήστε κάθε στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My sincere apologies for an insensitive comment I made in pop news yesterday. From ballet to anything one wants to explore in life, I say GO FOR IT. I fully believe we should all be free to pursue our passions. Go climb your mountain-and love every minute of it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Spencer (@lara.spencer) στις

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο της Λάρα Σπένσερ:

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, πατέρας του μικρού Τζορτζ, είχε αναφερθεί στην αγάπη του παιδιού για το μπαλέτο και τον χορό και ότι ήταν κάτι που είχε κοινό με τη γιαγιά του, την πριγκίπισα Νταϊάνα.

«Ο Τζορτζ χορεύει και το λατρεύει. Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον χορό, χόρευε συνέχεια. Αν είναι κάτι που αγαπάς, κάνεις αυτός που αγαπάς και είναι πολύ σημαντικό, να μην αφήσεις κανέναν να σου πει κάτι διαφορετικό. Συνέχισε να το κάνεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...