300
Ο Αρτσι, το σκουφάκι του και ο μπαμπάς Χάρι | SussexRoyal

Ινφλουένσερ από… κούνια ο μικρός πρίγκιπας Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 20:50
Ο Αρτσι, το σκουφάκι του και ο μπαμπάς Χάρι
|SussexRoyal

Ινφλουένσερ από… κούνια ο μικρός πρίγκιπας Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 20:50

Σκουφάκια στο χέρι, χαλαρά και με μεγάλη αγάπη και χαρά έπλεκαν οι κυρίες μιας κοινωνικής επιχείρησης στη Νέα Ζηλανδία. Μέχρι που ο Αρτσι, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έβαλε το πλεκτό και βγήκε πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία στην αγκαλιά του πατέρα του, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στον Καναδά. Η εικόνα δημοσιεύτηκε στον πριγκιπικό λογαριασμό SussexRoyal στο Instagram και έγινε viral.

Και ήταν αρκετό για να εκτοξευτούν οι παραγγελίες για τα σκουφάκια… «Ηταν η απόλυτη έκπληξη και πραγματικά συναρπαστικό» λέει η Μπέκι Σμιθ από την Make Give Live, μια κοινωνική επιχείρηση που δωρίζει ένα σκουφάκι σε όσους το χρειάζονται για κάθε ένα που πωλείται.

Βέβαια, τα σκουφάκια φτιάχνονται στο χέρι και ο αριθμός παραγωγής τους είναι συγκεκριμένος. Η εταιρεία έλαβε σε μία ημέρα εκατοντάδες παραγγελίες για τα σκουφάκια της, τα οποία πλέκονται σε βιβλιοθήκες και καφέ από εθελοντές σε όλη την χώρα και τώρα αδυνατεί να ανταποκριθεί.

View this post on Instagram

“Wishing you all a very Happy New Year and thanking you for your continued support! We’ve loved meeting so many of you from around the world and can’t wait to meet many more of you next year. We hope 2020 brings each of you health and continued happiness.” – The Duke and Duchess of Sussex Special thanks to Chris Martin and @Coldplay for allowing us to use one of their songs Photo and video © SussexRoyal Thanks to PA for additional images and footage

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

«Θα υπάρξει καθυστέρηση στις παραγγελίες, δεν πρόκειται να πιέσουμε την ομάδα των ανθρώπων που πλέκουν. Εξάλλου απευθύνονται σε φιλανθρωπική κοινότητα για την ψυχική υγεία», λέει η Μπέκι στον Guardian.

Πώς μαθεύτηκε

Η κοινωνική ομάδα της βιβλιοθήκης Whangaparoa έκανε δώρο το σκουφάκι στην Μέγκαν Μαρκλ, όταν είχε επισκεφθεί μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη του 2018, έχοντας μόλις ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Κάποιος το θυμήθηκε και το διέρρευσε στα social media.

Τα μέλη της κοινωνικής ομάδας που φτιάχνουν τα σκουφάκια στη Νέα Ζηλανδία /Make Give Live

Μέχρι χθες η κοινωνική επιχείρηση δεχόταν 45 παραγγελίες τον μήνα, μετά όμως από τη φωτογραφία του Αρτσι στο Instagram, έχουν ξεπεράσει τις 300 κάθε μέρα, κάτι που δείχνει ότι το επτά μηνών βρέφος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ινφλουένσερ στον κόσμο, ακόμη και αν δεν έχει δικό του λογαριασμό στα social media.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...